امشب داشت باهام صحبت میکرد،حدود۱۳۰میلیون میتونن طلا بگیرن و اینکع بهم گفت عروسیتون بریز بپاش ندارم،منم گفتم خب نداشته باشید خوبه،بعد گفتم شما میخاید تنها بگیرین عروسی یا باهم ،گفت باهم و گفتم خوبه و اینا،بعد گفن درباره غذا با بزرگ ترها صحبت میکنیم و مادرشوهرم برام سرویس شانل گفته بود بگیرم و من راضی نیستم و بهشم گفنم بدرد استفاده نمیخوره و بنظرتون چیکارکنم!؟بهم گفت من میرم طلا فروشی انتخاب میکنم و شما باز برید سلیقتون نشد ی چیز دیگه بگیرین و من بهشون گفتم من اصلا طلا نمیخام،چون بابام گفنه اینجوری بگوو خودتو جا بنداز،مامانم میگه چرا باهاشون درباره ارایشگاه و اینها حذف میزنی و خودتو سبک میکنی،چرا پدر و مادرم انقدر ساده ان انگار طرف گوسفند خرید نه عروس گرفت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو باشه برو هر چی خودت دوس داشتی بردار برای آرایشگاه هم خودت پیدا کن بگو می خوام برم اینجا اگه اونا هم جایی رو پیشنهاد دادن برو ببین اگه خوب بود انتخاب کن
طلا رو هر چی گرفتن بگیر تو این گرونی طلا همین که میخرن برات دارن ارزش میزارن. برای آرایشگاه هم خودت انتخاب کن چون آرایش عروس مهمه و خودت باید تحقیق کنی و انتخاب کنی.