2777
2789

امشب داشت باهام صحبت میکرد،حدود۱۳۰میلیون میتونن طلا بگیرن و اینکع بهم گفت عروسیتون بریز بپاش ندارم،منم گفتم خب نداشته باشید خوبه،بعد گفتم شما میخاید تنها بگیرین عروسی یا باهم ،گفت باهم و گفتم خوبه و اینا،بعد گفن درباره غذا با بزرگ ترها صحبت میکنیم و مادرشوهرم برام سرویس شانل گفته بود بگیرم و من راضی نیستم و بهشم گفنم بدرد استفاده نمیخوره و بنظرتون چیکارکنم!؟بهم گفت من میرم طلا فروشی انتخاب میکنم و شما باز برید سلیقتون نشد ی چیز دیگه بگیرین و من بهشون گفتم من اصلا طلا نمیخام،چون بابام گفنه اینجوری بگو‌و‌ خودتو جا بنداز،مامانم میگه چرا باهاشون درباره ارایشگاه و اینها حذف میزنی و خودتو سبک میکنی،چرا پدر و مادرم انقدر ساده ان انگار طرف گوسفند خرید نه عروس گرفت

عزیزم نگو نمیخوام با توجه به هزینه هر چی شد بخر اخرش طلا هست حیفه نخری یه طلاهایی هست اصطلاحا میگن کادویی قیافه داره ولی وزن نداره . از اونا بخر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا طلا نمی خوای 

بگو باشه برو هر چی خودت دوس داشتی بردار برای آرایشگاه هم خودت پیدا کن بگو می خوام برم اینجا اگه اونا هم جایی رو پیشنهاد دادن برو ببین اگه خوب بود انتخاب کن 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

چرا پدرت گفته بگو اصلا طلا نمیخوام؟؟

توی این وضعیت قیمت های نجومی فکر کرده بگی نمیخوام اونا التماست میکنن؟؟ از خداشونه نخرن

یا مثلا طلا مفت و ارزونه تند تند برات بخرن حالا بگی‌نمیخوام بگن بعد برات میخریم؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃