2777
2789
عنوان

پسرایی که میگین یه سکه هم زیاده

102 بازدید | 13 پست

آیا برا خواهرتونم همینید؟؟

طرف نه حقوق انسانی رو بده نه زندگی درست و حسابی

بری کنارش کلی سختی بکشی و زندگی سگی داشته باشی

از سلامتیت بگدری بچه بیاری صب تا شب تو خونه ۲۴ساعته کارا رو کنی

تازه معده تونم گشاده هم میخواید زن کار بیرون کنه و حقوقشو بیاره هم کارای خونه رو کنه

اونموقع خیانت هم ببینه و آخرش که دختر خواست جدا شه ببینه دستش به جایی بند نیس نه حق طلاق داره نه مهریه زیاد که باز بگه میبخشم و جونم آزاد

برا خواهرتون قبول میکنید طرف بیاد زن مفتی بگیره و مث زندانی نگهش داره؟؟؟

با بزن و بکش خواهرتونو قراره از چنگ یه آدم عوضی در بیارید؟؟ اون زنشه و تا نخواد طلاق نمیده مهریه هم که هیچی . شما نمیتونید خواهرتونو نجات بدید تا وقتی قانون اینه

غلط کردناصلا گوش نکنینتو این مملکت تنها تصمینی که برای زن هست همین مهریه ساینو من میگم که شاغلم و در ...

بدتر از همه این دخترای جوگیرن که مهریه شونو شاخه گل میزارن یا مهریه چیه عح عح فلان

همشو از روی نا آگاهی میزارن

فرداش که ازشون سواستفاده شد میفهمن

از جمله ی ذات آدم باید خوب باشه متنفرم 

پس این همه آدم که بعد چن سال خیانت میکنن در حالی ک بهترین همسر بودن چی

آدما عوض میشن آدما هرگز ثابت نمیمونن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرف مقابلتو ببین

برای یکی ۱۰۰۰ سکه هم کمه، برای یکی یه دونه سکه زیاده. بستگی به آدما داره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
فکرشو بکن خودت اگه پسر بودی با خودت ازدواج میکردی واقعا ؟ هیچی نشده اینقدر دعوا داریی :/

معلومه بایدم اینارو بگی تو از اگاهی دخترا میترسی

یه پسر منطقی و با انصاف هرگز نمیاد اینارو بگه

شما هم پسر بچه ای

تازه تو سایت خانوما چیکار میکنی

انقد خاله زنکی

طرف مقابلتو ببینبرای یکی ۱۰۰۰ سکه هم کمه، برای یکی یه دونه سکه زیاده. بستگی به آدما داره

مخالفم بهترین آدما عوض میشن همیشه باید در حد تعادل پیش رفت مهم نیس طرف چقدر خوب باشه اگه خوب باشه خواسته ی خودت و رسم خونواده رو که یه چیز معقول هس رو میپذیره

معلومه بایدم اینارو بگی تو از اگاهی دخترا میترسییه پسر منطقی و با انصاف هرگز نمیاد اینارو بگهشما هم ...

پسر بچه چیه 😂 بابا مشخصه دیگه شما شوهر آیندت رو میکشی با اینجور حرف زدن خیلی بی اعصابی 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

پسر بچه چیه 😂 بابا مشخصه دیگه شما شوهر آیندت رو میکشی با اینجور حرف زدن خیلی بی اعصابی

شما نمیخواد نگران من باشی😂 برو فکر خودتو کن کسی حتی زنتم نمیشه با این حجم از بی منطقی😂 کی با تو بود اصلا . من دارم با خانوما حرف میزنم نه شما

شما نمیخواد نگران من باشی😂 برو فکر خودتو کن کسی حتی زنتم نمیشه با این حجم از بی منطقی😂 کی با تو بو ...

بنده خدا 😂 کاش میشد عکسم میذاشتم ببینی من ۱۰۰ درصد از تو و امثال تو سرترم مگه آدم دیونه باشه بخاد باهت ازدواج کنی قشنگ مشخصه از اون دخترایی هستی که فقط میخوای اعصاب طرفتو خراب کنی 😂

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

بنده خدا 😂 کاش میشد عکسم میذاشتم ببینی من ۱۰۰ درصد از تو و امثال تو سرترم مگه آدم دیونه باشه بخاد ب ...

چی میگی😂😂😂 اولا عمرا اونجوری باشی ثانیا شخصیت و فرهنگ مهمتره که تو یکی نداری

از شخصیت کم آوردی برگشتی میگی میگی عکس بزاری ظاهرت سره؟؟!!!😂😂😂اینو

بنده خدا 😂 کاش میشد عکسم میذاشتم ببینی من ۱۰۰ درصد از تو و امثال تو سرترم مگه آدم دیونه باشه بخاد ب ...

@niniyar‍  ایشون که اومده بحث بی ربط انداخته تو تاپیک من و مزاحم میشه رو تعلیق کنین