2777
2789
عنوان

کی گقته مهریه بده جدیدا فاز روشن فکری برداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 49 پست

ازدواج های الان برای خانما فقط با حق طلاق غیر حق طلاق ازدواج کردن فوق ریسک هست برای خانما

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بازیگره رو من دیدم غلط کرد عوضی خودش زشت نیس ۱۵ سال با طرف دوست بوده مهریه زشته حتی تو خارج قانون گذ ...

همونم خیلی غم انگیز فک کن زنهدهر روز ۱۲ ساعت کار کنه بعد از طلاق همه چیز نصف بشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حتی حق طلاق و بقیه رو هم بگیری تمام حقوقت ک جبران نمیشه.

اونجوری بخای نگاه کنی بله ولی بازم از هیچی بهتره که،الان دادن مهریه خیلی سخته

دوستم میگفت دادگاه براش هر۱۰ماه یدونه سکه تنظیم کرده

اینم۳۱۳تا سکه اس،۳۰۰سال طول میکشه تا این مهریه اش رو کامل بگیره

خب خیلی ظلمه دیگه

همونم خیلی غم انگیز فک کن زنهدهر روز ۱۲ ساعت کار کنه بعد از طلاق همه چیز نصف بشه

نخیر زنها کمتر از مردا پول درمیارن اون مرد که همه چیشو اونطوری به زن میده واسه همین خارجی ها خیلی کم ازدواج میکنن

❤️

بازیگره رو من دیدم غلط کرد عوضی خودش زشت نیس ۱۵ سال با طرف دوست بوده مهریه زشته حتی تو خارج قانون گذ ...

کدوم بازیگر؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اخه یسری فاز روشن فکری برداشتن خاک برسرا

عزیزم اوناهمونایین چند سال ی بار دقیقا مثل کالای خونه شوهر عوض میکنن

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

زنای خراب برای خودشیرینی پیش مردا از این حرفا میزنن برای جلب توجه و خودشیرینی 

وگرنه خانمای عاقل میدونن تو کشوری که زنان هیچ حقی ندارن  و تنها حقشون همین مهریه ست که البته اونم مردا دورش میزنن 

میگن مگه ما کالا هستیم مهریه بگیریم؟

متاسفانه این ادم ها متوجه نیستن اگه برابری کامل بود و حق و حقوق انسانی زن ازش گرفته نمیشد بله در اونصورت مهریه معنی نداشت 

اما تو مملکتی که خیلی از  حقوق قانونی زن بعد ازدواج دست همسرش و فقط مهریه براش مونده چرا از همونم بگذره؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

مهریه نه ابزار خرید و فروشه نه ابزار اذیت و آزار مرد. در واقع تنها حقی که در قانون به زن داده شده مهریه هست. زنها با دست خودشون برگه ازدواج رو امضا میکنن و تمام حق و حقوقی رو که در مجردی به طور طبیعی داشتن دو دستی تقدیم شوهرشون میکنن: حق طلاق، حق تحصیل، حق محل سکونت، حق خروج از کشور و... . دیه زن نصف مرده، ارث دختر نصف پسره، زن متاهل بعد از فوت شوهرش در صورت داشتن فرزند یک هشتم و در صورت نداشتن فرزند، یک چهارم اموال مرد رو میگیره. یعنی اگه بچه نداشته باشه، سه چهارم دیگه می رسه به خواهر و برادر و پدر و مادر مرد.

در واقع مهریه جبران حقوقی هست که از زن گرفته شده. بعد از فوت مرد هم اول باید مهریه زن پرداخت بشه و هر چی از اموالش بمونه، میشه ارثیه که از اون ارثیه یک هشتم یا یک چهارم به زن می رسه. پس معادله خیلی ساده است. اگه میخوان مهریه نباشه، بقیه حقوق زن رو بهش بدن، ارث برابر، دیه برابر، حقوق انسانی برابر و... .

هر وقت تونستی مثل یه انسان آزاد با مهریه زندگی‌کنی بعد بیان به کسایی که به مهریه اعتقادی ندارن برچسب بزنین، شما وقتی به مهریه معتقدی یعنی هر وقت آقا اراده کنه نباید بری سرکار، حق نداری بدون اجازه اش از خونه تا سرکوچه بری، تحصیل و مابقی چیزها بماند، ولی کسی که میگه مهریه نمیخوام عوضش میخوام حق و حقوق انسانی خودم رو داشته باشم و هر چیزی تو زندگی به دست اوردیم نصف نصف تقسیم بشه از تک تک شما خیلی جلوتره از نظر عقل و منطق.... خب شماهایی که هنوز نرفته سر زندگی یه قدم کوچیک هم واسه زندگی مشترک برنداشتین ادعای خونه و سکه میکنین اسمتون رو چی باید گذاشت؟؟؟؟ 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…