2777
2789
عنوان

کی گقته مهریه بده جدیدا فاز روشن فکری برداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 49 پست
هر وقت تونستی مثل یه انسان آزاد با مهریه زندگی‌کنی بعد بیان به کسایی که به مهریه اعتقادی ندارن برچسب ...

شما بگو تو این جامعه اگه زنی مهریه نگیره قانون ارث و دیه برابر میده بهش؟

دیگه همسرش حق ولایت بر خانواده رو نداره؟

ببین حتی با اون شروط ضمن عقد هم برابری کامل ایجاد نمیشه 

تفاوت مجازات خیانت 

تفاوت مجازات قتل فرزند 

ولایت پدر بر فرزند 

اینا همه نابرابری هستن

تازه کاربرد مهدیه فقط موقع طلاق نیست 

بعد فوت همسر اول مهریه خانم رو برمیدارن 

خانم‌اگه مهریه نداشته باشه یک هشتم یا یک چهارم بهش ارث میرسه فقط

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی برای هر زنیم مهریه مناسب نیست .یه سریا انگار فقط ازدواج میکنن که مهریه بگیرن از طرفیا وقتی ...

دید جامعه ی ما به زن بعد طلاق خوب نیست ممکنه نتونه دوباره یه زندگی خوب تشکیل بده ادمی که لایقشرو پیدا کنه دیگه یه زن چقدر باید احمق باشه واسه مهریه ای که معلوم نیست بشه گرفت یا نشه گرفت فقط ازدواج کنه و جدا بشه مردای این دوره هم والا از همه زرنگ ترن حواسشون به همه چی هست

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

یعنی اگه ماهی ۲۰ تومن بود اون خیانت ها جبران میشد ؟

نه خیر خیانت هیچ جوره قابل جبران نیست

ولی وقتی خیانت میکنه و پشیمون هم نیست از کارش،پس حقشه که ماهی۱۰تومن مهریه بده،شاید قانون بشونتش سرجاش

دید جامعه ی ما به زن بعد طلاق خوب نیست ممکنه نتونه دوباره یه زندگی خوب تشکیل بده ادمی که لایقشرو پید ...

این حرف که زنا کاسب شدن و تیبا سوار وفلان فقط حرف چند تا مرد بود که انداختن تو دهن جامعه 

یه وکیل میگفت کمتر از ده درصد زنها موفق به گرفتن مهریه میشن 

خیلی ها میبخشن

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

شما بگو تو این جامعه اگه زنی مهریه نگیره قانون ارث و دیه برابر میده بهش؟دیگه همسرش حق ولایت بر خانوا ...

عزیز من زن اگر فوت کنه مرد هم یک چهارم ارث میبره، اون دیه و ارث از پدر هم ربطی به شوهر نداره واقعا، در  مورد ولایت پدر هم نصف مادرها الان بچه هاشون رو عمدا نمیخوان ترجیح میدن برن دنبال زندگی خودشون هزاران بار تو همین سایت به هم توصیه میکنن پاسوز بچه ها نشین و فلان...

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

این حرف که زنا کاسب شدن و تیبا سوار وفلان فقط حرف چند تا مرد بود که انداختن تو دهن جامعه یه وکیل میگ ...

دقیقا👏🏻👏🏻

حرف یه مشت مرد عوضیه مفت بره چهار تا خانوم احمق هم بدون فکر میان ازشون پیروی میکنن

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

عزیز من زن اگر فوت کنه مرد هم یک چهارم ارث میبره، اون دیه و ارث از پدر هم ربطی به شوهر نداره واقعا، ...

نه ارثی که مرد از زن میبره دو برابره 

دقیقا مثل همون ارثی که از پدر میبره 

خب حالا یه زنی بچه رو خواست 

خیلی از زنها در ازای بخشش مهریه حضانت ( نه ولایت) بچه هاشونو میگیرن 

دقیقا👏🏻👏🏻حرف یه مشت مرد عوضیه مفت بره چهار تا خانوم احمق هم بدون فکر میان ازشون پیروی میکنن

خیلی هاشون پیک می تشریف دارن 

یه خانمی تو همبن سایت میگفت مهریه به چه درد میخوره زنها شوهرهاشون رو بدبخت میکنن و زنهای الان زن نیستن

بعد رفتم تاپیک هاشو خوندم خودش دقیقا چند ماه قبل دنبال مهریه گرفتن و حکم جلب شوهرش بود 

که البته خورش گفت بعدا بخشیده

عزیز من زن اگر فوت کنه مرد هم یک چهارم ارث میبره، اون دیه و ارث از پدر هم ربطی به شوهر نداره واقعا، ...

مرد نه ماه حامله میشه؟زایمان و شیر دهی و تجربه میکنه؟همین میدونی فقط چقدر اسیب جسمی به زن وارد میکنه حتی همون رابطه ی جنسی بیماری ای اک از مرد انتقال پیدا کنه بیشتر از همه زن درگیرش میشه پشت بندش هزار تا بلا ممکنه سرش بیاد زن جوونیش سرمایشه ک پای اون مرد میزاره مرد تا صد سالگیم میتونه بچه دار بشه و دوباره تشکیل زندگی بده دیذ جامعه ی ماهم بعد طلاق به ی زن مطلقه  ک میخواد تنها زندگی کنه و مردی ک جدا شده رو هم مقایسه کن

زن و مرد برابر نیستن عزیزم از نظر جسمی و حق و حقوقی از همهه نظر و من نمیدونم اصرار شما برای اینکه زنا از کوچیک ترین حقاشونم بگذرن چیه 

مردا ی مهریه میخوان بدن چنان پشت همن سر این موضوع و خودشونو پاره پوره میکنن که نگو ما زنا هیچ حقی نداریم سر کوچیک تریناشم میخوایم خودمونو قانع کنیم ک حقمون نیست

نخیر زنها کمتر از مردا پول درمیارن اون مرد که همه چیشو اونطوری به زن میده واسه همین خارجی ها خیلی کم ...

خب مرد وظیفه اشه واقعا غرب کلا برا اینکه مردا راحت باشن این برنامه ها رو راحت انداختن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دید جامعه ی ما به زن بعد طلاق خوب نیست ممکنه نتونه دوباره یه زندگی خوب تشکیل بده ادمی که لایقشرو پید ...

والا من زیاد دیدم زنای اینجوری .

و اولین باره میبینم یکی همچین تفکری رو داره .

عزیزم واقعا فکر کردی الان دهه پنجاهه که دخترا واسشون مهم باشه جامعه چه فکری راجبشون میکنه؟؟

دخترای امروزی هیچی واسشون مهم نیست و تنها چیزی ک مهم نیست حرف مردمه و والا ده تا ده تا دارن پسر عوض میکنن تو زندگیشون و طلاق میگیرن هی😐

پیرینسس🎀🤍

خیر. ارث مرد از همسرش دو برابره. یعنی اگر بچه داشته باشن، یک چهارم و اگر بچه ای نداشته باشن، نصف اموال زن مال مرد میشه.

ارث پدر ربطی به شوهر نداره ولی انگار متوجه ارتباط زنجیروار مسائل به هم نیستید. زن از پدرش نصف برادرش ارث می بره و از شوهرش یک هشتم. یعنی در کل زن از نظر مالی در این کشور و با این قوانین تأمین نیست.

اگر میخوان زنها مهریه نگیرن، باید این نابرابری ها در قانون حل بشه. 

اگر یک زن کشته بشه، برای قصاص قاتل باید تفاضل دیه پرداخت بشه. آقایان میگن اون پول دیه هم می رسه به زن قاتل پس قانون به نفع زنه!!!

دیگه از این مسخره تر نشنیدم. یعنی یک مرد قاتل، یک زن بی گناه رو کشته و خانواده زن باید به خانواده قاتل جایزه بدن؟ خوب این قوانین خیلی ضد بشریه دیگه. نمیدونم چرا بعضیا قبولش نمیکنن و هی کلاه شرعی میذارن. قانون غلطه و باید اصلاح بشه. قانون را هم که مردها نوشتن.

خیر. ارث مرد از همسرش دو برابره. یعنی اگر بچه داشته باشن، یک چهارم و اگر بچه ای نداشته باشن، نصف امو ...

خب دیه و ارث پدر رو چرا باید از شوهر مطالبه کرد واقعا؟ حتی بعضا خود خانم ها دو دستی همون نصف ارثیه رو تقدیم برادر عزیزتر از جان میکنن با افتخار تمام، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…