2777
2789

لتروزل hmg و روز ۱۳ رفتم سونو گفت ۳ تا تخمک خوب داری و امپول ازاد سازی داد زدم

ولی از روز ۱۶ سیکلم همش درد شکم دارم با کمر

این درد واسه چیه منکه امپولو  زدم برا ازاد ساری تخمک یعنی صد در صد ازاد شده؟ یا ممکنه جواب نده؟

خدایا رهایم نکن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی و کیست اینا نداری؟

نه فکر نکنم تنبلی داشته باشم تا حالا تو سونو نگفتن و پریودام منظمه

فقط ی کیست بزرگ خارج تخمدان دارم که مادر زادیه 

خدایا رهایم نکن😔

تنبلی و کیست اینا نداری؟

دوبار برا سونو فولیکول رفتم و فولیکول خوب داشتم اولی بدون دارو رفتم که خوب بود برا اینم  دارو هوردم و دکتر گفت ۳ فولی خوب داری

خدایا رهایم نکن😔

نه فکر نکنم تنبلی داشته باشم تا حالا تو سونو نگفتن و پریودام منظمهفقط ی کیست بزرگ خارج تخمدان دارم ک ...

عزیزم انشالله که به مراد دلتون برسید و این ماه نتیجه اقدامات مثبت بشه، حتما چیزای مقوی بخورید که برای اسپرم و رحم خوب باشه

چشم حتماااا عزیزممممنم این ماه اقدام کردم ولی فکرشو میکنم استرس میگیرمممممبچه دوست دارم ولی کاش دو س ...

ایشالله که هر موقع بخوای خدا بهت بده

بچه داری؟

خدایا رهایم نکن😔