2777
2789

خانومه گفته بود یعنی واقعا فتح میکنه هاااا 

طبق این بیان منم ترغیب شدم ک بخونم

وقتی خوندم هیچ خبری نبود ی سری اتفاقا جز ب جز میفتاد بعد هی میگفتم این دختره میگفت فتح میکنه همه چیزو کو کجااا

خلاصه الان اومدم بگم بله واقعا همه چیز را مثل بولدوزر فتح کرد و رفت جلو

بساط جوری جور شد ک بوتیک زدیم یعنی ما مغازه داشتیم ک اجاره میدادیم یکیش هرررکاری کردیم اجاره نرفت خیلی هم ناراحت بودیم (میگن خیر و شر را خدا میدونه ها،یا فک میکنید بده ولی واقعا خیره این اون مدلی بود) بعد ی پولی هم رسید ک نمیدونستیم باید چکار کنیم و کاری هم نمیشد کرد خلاصه اومدیم مغازه زدیم هم اون مغازه بند شد هم مادر و خواهرام سر گرم میشن هم ی پولی ب دستشون میاد هم بار پدرم سبک شد این از این

داداشم خود ب خود ازدواجش خیییلی سبک و راحت جور شد و خود ب خود همه چیز داره ب خیر پیش میره همینطور اونم مشکل شغلش بر طرف شد و ی شغل خوب داره براش دست و پا میشه

خودم هم دیروز کارفرما ام تماس گرفت و گفت کارامو‌انجام میده با شرایط خیلیی خیلی خوب و کاملا رایگان و من احتمالا تا شب یلدا و زمستون نهاااایتا تو عید یا بعد عید بر میگردم آلمان و میرم سر زندگیم

با جزییات توضیح دادم ک تجربه ام بمونه

اگر روزی کسی سرچ کرد این نوشته در صفحه روزگار باشه و دلگرمش کنه ک بتونه با توکل واقعی پیش بره

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین چطوری خوندید؟ و اینکه برای همه چیز معجزه میکنه

من چهل روز هر روز ی بار خوندم الان حدود دو هفته اس چهله تموم شده ولی همه چیز اوکی شده تو این دو هفته 

همش خیر و خوبی اومده خداروشکر

البته همزمان زیارت عاشورا هم میخوندم باهاش

سوره ناس و فلقم زیاد میخونم

ولی حسم‌میگه ب خاطر این سوره بود چون این سوره را ب نیت برکت خانه و خانواده و زندگیمون خوندم

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

چند بار خوندییی

چهل روز روزی ی بار

چند مرتبه خوندین عزیزم ؟

چله گرفتم

مرسی عزیزمممم...من خواسته ام یه ارثیه هس...به نظرت بخونم جواب میده

ببین از خدا بخاه ب دلت بندازه چی خیره ک بخونی اینطوری بهتر جواب میده

از طرفی شاید اینکه این نوشته را دیدی خودش ی دعوت و تلنگره ک تو هم امتحان کنی

اگر ته دلت روشنه ک اینو بخونی در واقع قلبت داره ب این سوره لبخند میزنه بخون و مطمئن باش حل میشه و اگرم نشه تو ی توشه بزرگ برای روز قیامتت داری 

واسه من ک موثر بود

و ی تجربه دیگه بهت بگم من بعد فارق التحصیلی ام ی مشکلی برام پیش اومد ک نمیتونستم برم سر کار خیلی حالم بد بود واقعا ناتوان بودم مضطرب گرفتار و هیچ پناهی نداشتم جز خدا همش تو خونه قدم میزدم و ملتمسانه میگغتم خداسا تو بگو من چکار کنم ک این مشکل حل بشه ب دلم الهام شد سوره یوسف بخون منم همون موقع رفتم خوندم هرموقع استرس میگرفتم تا جایی ک قلبم اروم و مطمئن بشه میخوندم ی روز میدیدی ی صفحه دو صفحه خوندم ی روز میدیدی پنج بار اون سوره را کامل خوندم تا دلم رضایت داده و ب مقام توکل رسیدم شاید ده روز یا کمتر من ب این روش پیش رفتم باورت نمیشه ب طور معجزه اسایی من یک هفته بعد فارق التحصیلی ام رفتم سر کار ب نظرم معجزه بود و هیچوقت رزقم قطع نشد تا امسال ک خودم دیگه خونه نشین شدم ب اختیار خودم ک اونم مغازه زدیم

ماه ها بعد کاملا اتفاقی تو نی نی سایت متوجه شدم سوره یوسف را هرکسی ک مشکل کار و اشتغال داره میگن بخونن یا بنویسن حقیقتا برگام ریخت

متوجه شدم اون خود خدا بوده ک با من حرف زده بوده و گفته بوده چکار کنم

زیارت عاشورا هم ب همین طریق بابت ازدواجم ب دلم افتاد و هرموقع نگرانش هستم میخونم اروم میشم ک هسچ سوره ای منو در مورد این موضوع اروم نکرد حتی مشاوره و تراپی

پس ب دلت چ خدات نگاه کن هرموقع مشکل داری اون خودش بهت میگه گره ات با چی باز میشه

کاش یکی به نیت شفای عاجل من میخوندخودم نمیتونمماه

من میخونم ب نیتت 

انشالله شفای عاجل

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اینقدر ناراحتم از صبح دارم گریه میکنم

تو همین صفحه ی چیزایی توضیح دادم بخون