2777
2789
گاهی خدا به بعضی خواسته های ما نه میگهما فکر میکنیم عادل نیست ولی صددرصد عادله.اون چیزایی میدونه که ...

بدترین اتفاق سرم اومد دریغ از یه کمکش

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو بخون منم یاد کن ثواب داره 

اسمم زینب هستش و نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن 

چ برا ازدواج و خوشبخت شدنم چ برا شاغل شدنم فرقی نمیکنه💋💋

پاشو بخون منم یاد کن ثواب داره اسمم زینب هستش و نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زند ...

یه دلشکسته چجور دعاکنه

یه دلشکسته چجور دعاکنه

اتفاقا دعای دلشکسته ها برا بقیه خوب میگیره 

منم کم دلم نشکست اینقد حرف شنیدم از کس و ناکس از نزدیکترین کس و خانواده بخاطر اینکه ازدواج نکردم بخاطر اینکه رفتم تا ارشد و بیکارم الان 

شدم نوکر بقیه😔

ولی دعام برا خودم ک مستجاب نمیشه ولی برا بقیه زود مستجاب میشه 

اتفاقا دعای دلشکسته ها برا بقیه خوب میگیره منم کم دلم نشکست اینقد حرف شنیدم از کس و ناکس از نزدیکتری ...

من همون صبح دعاتون کردم انشالله هرچه زودتر خبر خوشحال کننده بشنوین و اتفاق خوشحال کننده براتون بیفته.شمام منو دعاکنین.راستی یه سوال.شما استاد کاوه میشناسین؟من میخواستم حرزامام جواد سفارش بدم نمیدونم معتبره یانه