2777
2789
عنوان

چقد بچه های دهه نودی دلمرده شدن ایح

141 بازدید | 11 پست

امروز خونه عمم بودیم بعد منو پسر عمم تقریبا همسنیم من ۲۳ ام اون ۲۱ بعد خاهر اونو داداش منم تقریبا همسنن یکی ۱۱ سالشه یکی ۱۳ خلاصه انیمیشن گذاشتیم ببینیم  منو پسر عمم تا اخر دیدیمش کلی پاش ذوق کردیم خندیدیم داداشمچ دختر عمم مارو مسخره میکردن میگفتن انیمیشن میبینین خاک ت سرتون سرگرمی دیگ ای نبود؟ اخرم رفتن  سراغ گوشی  باهمدیگ کالاف بازی کرذن😔😂😂😂😂😂😂

اسم انیمیشنم فرار از آشیانه بود نمیدونم همچین چیزی ولی خیلی باحال بودا😔😂😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

تو سن فاز و جوگیری ان

فک میکنن خیلی بزرگن ادا آدم بزرگا

سیس عقابا

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سن فاز و جوگیری انفک میکنن خیلی بزرگن ادا آدم بزرگاسیس عقابا

دقیقااا حقققق😔😂فقط درک نمیکنم‌چرا منو همین پسر عمم ت همین سنم ک بودیم باز مینشستیم انیمیشن میدیدیم😐😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

نگیم دلمُرده حالا،   همون بی ذوق 

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

نگیم دلمُرده حالا، همون بی ذوق

اهوم همون

من و شوهرمم انیمیشن میبینیم بعضی وقتا

خوبه

اهوم همون

ولی قبول ندارم😂✨💖

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

دقیقااا حقققق😔😂فقط درک نمیکنم‌چرا منو همین پسر عمم ت همین سنم ک بودیم باز مینشستیم انیمیشن میدیدیم ...

منم همین بودم😭🤣

میدونی بچه های الان خیلی فاز گرفتته شون

وگرنه اکثر ماها تا پونزده شونزده سالگیم تو دنیای بچگیمون بودیم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

منم همین بودم😭🤣میدونی بچه های الان خیلی فاز گرفتته شونوگرنه اکثر ماها تا پونزده شونزده سالگیم تو د ...

دقیقا من هنوزم هستم😂😂😂