2777
2789

از دیوار راست میره بالا

حرف گوش نمیده

کتکش بزنم

حالم بده🥺😭

از خودم بدم میاد از همه چی

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

نه نزنیا،بچه ست حالا بزنی تو گوشش و افسردگی بگیره خوبه ؟

به حرف مامانت گوش نده بذار بچت انرژیشو تخلیه کنه اگر دیدی خودتو داره اذیت میکنه یه کلاسی چیزی بنویسش که انرژیشو اونجا تخلیه کنه ولی اصلا جلوشو نگیر

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب انرژیش زیاده مادرت تحملش کمه کمتر برو بمون تو خونت عزیزم منم بچم خیلی شیطونه خونه خودم آرامش دار ...

فقط تو خونه خوبه...

اخه همه میگن بیا بیرون بچت اجتماعی شه

میبرم هم خودم کلافه میشم هم بقیه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

وای پسر منم همینه مادرم میگه چه صبری داری... ولی تخلیه نمیشه انرژیش یه روز درمیون میبرمش پارک... خونه باهاش نقاشی میکشم...تفنگ آبپاش خریدیم میریم تو حموم آب پاشی... خمیربازی.. کتاب خوندن... کشتی گرفتن.. دوچرخه سواری ولی اصلا انرژیش تخلیه نمیشه اخرشم میگه حوصله ام سررفت

چند سالشه؟بچه سالم بچه شیطونه. اصلا هم تا زمانی که به خودش آسیب نمیرسونه، محدودش نکن تا خلاقیت و هوش ...

۵سال

چند سالشه؟بچه سالم بچه شیطونه. اصلا هم تا زمانی که به خودش آسیب نمیرسونه، محدودش نکن تا خلاقیت و هوش ...

حرفت کاملا درسته

وای یروز رفتم مترو یک خانم امد با پسرش، بچه بلافاصله دستشو گرفت به میله اویزون شد با پا میزد تو صورت خانما، مامانشم مدام از ته دل کتکش میزد اون اصلا اهمیت نمیداد، بدترین واکنش همین کتک زدن یا عصبانیت نشون دادن هست

فقط تو خونه خوبه...اخه همه میگن بیا بیرون بچت اجتماعی شهمیبرم هم خودم کلافه میشم هم بقیه

همون آیی که میگن بچت اجتماعی بشه صبوری کنن موقع شیطونی هاش و کمک حالت بشن تو نگهداری 

من با اونکه خیلی دوست دارم برم مسافرت ولی می‌دونم اگر برم پشیمون میشم بخاطر همین ترجیح میدم بمونم خونه با بچم 

صبوری کن عزیزم پسر بزرگم الان که ۱۶ سالشه خیلی آروم و متین شده یه اذیت‌هایی داره طبیعیه دوران بلوغه‌

شیطنت بچگیش ولی تموم شد 

تو اینترنت سرچ کنید تربیت بنیادی 

چندتا مدرس داره

ببینید کدوم رو می‌پسندید دوره یا کتابش رو تهیه کنید 

نه چون حرف مادرتون لزوما راسته 

کلا میگم

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...