2777
2789

حتی اگر خونواده سختگیری داشتین حتی از کمبود محبت میمردین ازدواج تو سن کم نکنییییییین

18 سالگی ازدواج کردم 21 علیرغم میلم بچه آوردم میخواستم درس بخونم یا شاغل بشم ولی شوهرم گفت داری دم درمیاری باید بچه بیاریم ، اصلا آمادگی بچه نداشتم با شوهرمم نمیساختیم آنقدر جلو بچه دعوا کردیم بچم عصبی شد به شدت سرشو می‌کوبید زمین جیغ میزد دوسال قرص آرامبخش دادیم تا بالاخره سرشو نمیزنه اما همچنان عصبیه خودمم افسرده و داغون، تو این اوضاع بچه دوم باردار شدم قرص خوردم سقط کردم ، الان دوباره باردار شدم بخاطر بی احتیاطی شوهرم ، ترسیدم از سقط دوباره و قرص نگرفتم ، حالا 25 سالمه 4 ماهه باردارم به جنون رسیدم همش به خ.ودکشی فکر میکنم روزی صدبار خودمو لعنت میفرستم 

خواهش میکنم موقع خواستگاری و آشنایی حتما حتما درمورد بچه از طرف مقابل بپرسین ، بخدا اگر میدونستم این بلا سرم میاد اصلا ازدواج نمیکردم،  الان فقط آرزوی مرگ خودمو دارم

حتی تو فکرم میاد یه کاری کنم ک بچه بیوفته اما نمیتونم تو برزخم خدا برای گرگ بیابون نیاره حالمو :(

خب چرا انقدر تند تند باردار میشی با این شرایطتت عزیزم

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت میترسه جلوگیری کنه؟

بره عمل وازکتومی کنه 

این مردا میترسن از لذت چیزشون کم بشه هیچ جوره راضی به جلوگیری نیستن زن بدبخته باید با قرص و دستگاه بدن خودشو داغون کنه

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

عزیزم میفهمم. ولی بخاطر بچه طفل معصومت و خودت سعی کن حال خودت و خونه ات و عوض کنی .کم کم با شرایط خودت و وفق بده با همسرت بیشتر حرف بزن بیشتر ارتباط برقرار کن 

شوهرت میترسه جلوگیری کنه؟بره عمل وازکتومی کنه این مردا میترسن از لذت چیزشون کم بشه هیچ جوره راضی به ...

دقیقا حتی کاندوم دادم دستش پرت کرد اونور گفت دلم میخواد بدون کاندوم...

که همون یکبار باردار شدم 

بخدا نمیخواستم باردار شم ، شوهرم بخاطر لذت خودش بی احتیاطی کرد، قرص ضدبارداری هم بهم نمیسازه

تو کامنت بعدیم همینو نوشتم

مردا همه چیزو فدای زیر شکمشون میکنن

دقیقا حتی کاندوم دادم دستش پرت کرد اونور گفت دلم میخواد بدون کاندوم...که همون یکبار باردار شدم

بگو رابطه تعطیل تا درک و شعور نداشته باشی عقلت زیر شکمت باشه به فکر من و زندگیمون نباشی

والا بخدا فشار روحی بهت داره میاد عدم تمکین زد تمام مدارک پزشکیت رو نشون بده بگو عاملش این مرده بچمم عصبی شده یه مدت سرشو زمین میکوبید 

بگو رابطه تعطیل تا درک و شعور نداشته باشی عقلت زیر شکمت باشه به فکر من و زندگیمون نباشیوالا بخدا فشا ...

خودشم پشیمونه ولی چه فایده...

البته الانم میگه تقصیر خودتی منکه قرص خریدم چرا مصرف نکردی سقط نکردی؟ آخه بچه قلبش تشکیل شده بود سقط قبلمم خیلیییییییی درد کشیدم 10 روز درد زایمان کشیدم برا همین دوباره سقط نکردم :(

تبریک میگم مبارکه ، چیزی هم از دست ندادی هنوز اوله راهی کلی وقت داری برای درس خوندن ، فعلا برو کتابای زبان بگیر با بچت کار کن هم سرت گرم میشه هم زبانتون باهم قوی میشه ، یا شعر یا ریاضی یا هرچی که دوس دارید به بهانه بچه خودتم یاد میگیری ،حتما که نباید دانشگاه بری ، کلی کلاسای آنلاین و آموزش هست ، مثله معلمای خصوصی اونوقت میتونی شاگردم بگیری ،مراقب کوچولوهای نازنینتم باش خدابرات نگهشون داره 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
تبریک میگم مبارکه ، چیزی هم از دست ندادی هنوز اوله راهی کلی وقت داری برای درس خوندن ، فعلا برو کتابا ...

ممنون عزیزم چقدر شما خوبی ، کاش ذره ای انگیزه داشتم ، حتی دیگه به زور کارای روزمره رو میکنم ، از همه چی متنفر شدم

ممنون عزیزم چقدر شما خوبی ، کاش ذره ای انگیزه داشتم ، حتی دیگه به زور کارای روزمره رو میکنم ، از همه ...

حق داری چون داری دائما خودتو و شوهرتو سرزنش میکنی همش روی کارای منفی متمرکزی گذشتت و هی شخم میزنی لابد همش هم تو فکرت با این افکار و خاطرات کلنجار میری و هی زندهشون میکنی ، سعی کن فقط روی نقاط مثبت تمرکز کنی هر اتفاق مثبتی و یادداشت کن و بخونش ، حتی چیزای کوچیک ، مثلا امروز بچم برام نقاشی کشید ، شوهرم بدون اینکه بهش بگم فلان کارو کرد اینا همش نشونه علاقه است از کنارشون رد نشو ، و یادت باشه فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی پس خودتو ول نکن به خودت سخت بگیر تو میتونی 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.