2777
2789

تو پست های قبلیم هست پریروز باشوهرم سر کوه رفتنش دعوای شدید کردیم .امروز کلا به من زنگ نزده  کلا هم مقصر اونه.قهر کرده باهام .منم بهش زنگ بزنم یا نه؟میترسم به دوری عادت کنه

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم به اینکه تو پیش قدم شی عادت کنه..

اتفاقا تو این ده سال من پیش قدم میشدم امروز دیکه زدم به سیم اخر گفتم ولش کن خیلی هز دستش نااراحتم

با تورر مختلط رفته بود طبیعتگردی

خودت فهمیدی یا خودش گفت؟اگه خودت فهمیدی و دروغ گفته که باید عذرخواهی کنه ولی اگه خودش گفته که با قهر و دعوا مشکلی حل نمیشه بدتر دروغگو میشه سعی کن با صحبت حل کنی مشکلو و خط قرمزاتونو برای هم مشخص کنید

خودت فهمیدی یا خودش گفت؟اگه خودت فهمیدی و دروغ گفته که باید عذرخواهی کنه ولی اگه خودش گفته که با قهر ...

میدوننست همه چیو میدونم قبلش گفته بودم نرو ولی رفته بود.بعدش دیدم مختلطه و پوششها نامناسب  حرصم گرفت زنگ زدم هر از دهنم دراومد بهش گفتم قهر کرده کلا