2777
2789
عنوان

بچه ها شما هم همینطوری هستین

111 بازدید | 13 پست

بچه ها من تازه همین امروز شروع کردم درس بخونم دوباره با ویدیو شروع کردم اما حواسم پرت میشه گاهی اوقات 

و مجبور میشم ویدیو رو بزنم عقب البته کلاس به شدت سطح بالا و خفنی بودش بچه ها 

اما میخواستم ببینم این طبیعی هستش؟ که یک ساعت هم نتونم بشینم ؟ 

من امروز برا ۶ ساعت برنامه ریختم اما ۲  ساعت تونستم  بخونم یکمی نگرانم شما این‌طوری بودین؟ 

طبیعیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه بده تا تمرکزت بالا بره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

همش حس میکنم فقط من این‌طوری هستم و خنگولم

نه اصلا بد به دلت راه نده

مثلا من با خودم قرار میذاشتم بیست صفحه در روز درس بخونم بعد یهو میدیدی پنج شش ساعت سر دو صفحه گیر میکردم میگفتم خب اینا سخت هست و ولی ممکن بود صفحه های دیگرو تو نیم ساعت متوجه بشم 

بعد سعی کن همیشه کتاب بخونی استاد من میگفت خودتونو به کتاب درسی عادت بدین 

بعد من مثلا کتاب رو میخوندم هی از توش نکته در می اوردم و گوشه کتاب مینوشتم و بعد مثلا امروز ده صفحه میخوندم فردا ده صفحه دیگه روز دوم بیست صفحه رو دوره میکردم روز پنجم پنجاه صفحه رو دوره میکردم انقدر تکرار میشد که دیگه همه نکاتو یاد میگرفتم و فقط ورق میزدم رد میشدم بعد تازه ادم گاهی بار چندم میخوند یه چیزایی بعد مدتها یاد میگرفت 

منم از اینایی بودم که همیشه درس یاد میگرفتم تا بیست سال هم تو ذهنم میموند فکر کن هنوز درسای دبیرستانمو در حد فیزیک و ریاضی بلدم عربی هم یه نگاه بکنم خیلی چیزا یادم میاد 

دانشگاه هم خیلی مطالب رو یادمه گاهی یه چیزایی رو از ترمای قدیم میگفتم دوستام میگفتن تو چطوری اینارو یادت هست 

نه اصلا بد به دلت راه ندهمثلا من با خودم قرار میذاشتم بیست صفحه در روز درس بخونم بعد یهو میدیدی پنج ...

درست میگی بعضی وقتا فک میکنم ای کیو بالایی ندارم برا همینه موفق نمیشم فورا عصبی میشم وقتی تمرکزم به هم میریزه حس بی عرضگی بهم دست میده

درست میگی بعضی وقتا فک میکنم ای کیو بالایی ندارم برا همینه موفق نمیشم فورا عصبی میشم وقتی تمرکزم به ...

اصلا به دلت بد راه نده 

خودتو با هیچ کس مقایسه نکن

کار خودتو اهسته و پیوسته ببر جلو

ادمی که کم هوش هست همیشه توهم باهوشی داره تو اگه کم هوش بودی به خودت نمیگفتی ای کیو بالایی ندارم 

من همیشه عامل موفقیتم این بود که خودمو با هیچ کس مقایسه نمیکردم کاری که تو فکرم بود رو انجام میدادم و میرفتم جلو مامانم هر چی میگفت ای دخترخالت معدلش فلانه اون یکی اینه میگفتم منو با کسی مقایسه نکن من همینم که هستم و اخرم من رفتم دانشگاه و ارشدم گرفتم دخترخالم اصلا پاش به دانشگاه هم نرسید

اصلا به دلت بد راه نده خودتو با هیچ کس مقایسه نکنکار خودتو اهسته و پیوسته ببر جلوادمی که کم هوش هست ...

منم اینقدر مقایسه میکنه مادرم اینقدر مقایسه میکنه یه دختر عمو دارم اون واقعا با هوش همه میگفتن خیلی باهوشه 

معلم هاش از بچگی و اینا 

اون ترازش خیلی بهتر از منه من سومین سالی بود که هیچی نمیشم کل روز رو راه میرفتم و خیال  پردازی میکردم 

منم اینقدر مقایسه میکنه مادرم اینقدر مقایسه میکنه یه دختر عمو دارم اون واقعا با هوش همه میگفتن خیلی ...

اصلا فکر نکن به کسی 

خودتو با هیچ کس مقایسه نکن

دخترعموی منم بنده خدا تو چیزی دیگه استعداد داشت ولی خانوادش به زور اون زمان فرستاده بودنش ریاضی بخونه تو دبیرستان 

هر کسی بالاخره تو یه چیزی نخبه هست یکی تو هنر یکی تو مهندسی هر کسی تو یه چیزی حتی ارایشگری و خیاطی