2777
2789
عنوان

انشالله فردا میرم حرم امام رضا

58 بازدید | 7 پست

دیشب هم رفتم برای همگی دعا کردم 

خواستید اسم‌ بدید یا دعایی دارید داخل حرم می‌خونم .انشالله حاجت روایتون 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا ترو خدا برام واسطه شو دارم با بغض مینویسم يعني میشه رشته اس که دوست دارم با دانشگاه شهرمون قبول بشم چقدر پول شهریه آزاد بده بابام داداشم که هس عین خیالش نیس مم مثل سیر و سرکه دارم جوش میزنم یا رب کمکم کن

دعاکن مشکلات مالیم حل بشه درآمدمون بیشتر بشه...چیزی رو که میخوام بهش برسم.....دردم خوب بشه...دوتاعزیزم همیشه سلامت وموفق ودرسخون باشن. ‌‌مسافرم به سلامت بره مقصدش ومدتی که اونجاست همه چی عالی پیش بره و موفق باشه وبه سلامت برگرده خونه..مشکلات کاری محمد حل بشه..یه زودی بطلبه وبیام زیارت 

کاش زودتر میدیدم😔😔😔😔😔😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔