2777
2789

به من چه اصلا من رشتم یه چیز دیگه بود رویاهام یه چیز دیگس. تازه هنوز نه انتخاب رشته کردیم نه نتایج اومده فقط پریشب تو مهمونی گفتن اره احتمال داره پزشکی یا دارو سازی شایدم بره  فیزیو تراپی  شهرهای دیگه که خیلی هم به ما دور هست فقط اونارو میاره حالا مامانم داره سکته می‌کنه با من سر سنگینه در صورتی که من میخواستمم پزشک نمی‌شدم چون اصلا رشتم این نبود. میگه تو فامیل همه از همین الان بهش تبریک گفتن و گفتن خانم دکتر به تو چی میگن؟ تا آخر عمر سرت تو فامیل پایینه 😭از چهارشنبه اینقدر غصه خوردم کل صورتم جوش زده. راستم می‌گفت همه از الان صداش میکردن خانم دکتر😞من چی آخه که می‌خوام یه رشته معمولی بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتم خیاطی لباس شب و عروس یوده... والا از خیلی تجربی و انسانی تو فامیل زندگیم بهتره... خوبه هنو نرفت ...

اووو کل‌فامیل براش دست زدن تبریک گفتن صداش کردن خانم دکتر در صورتی که رتبه هامون یه اندازه شده تقریبا فقط اون رشتش این بوده 

خانواده تا کی میخوان یاد بگیرن همهه مثل هم نیستن هر کس یه علاقه ای داره.

انشاالله رشته ای که می‌خواهی قبول میشی و یه دختر موفق میشی .

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
خانواده تا کی میخوان یاد بگیرن همهه مثل هم نیستن هر کس یه علاقه ای داره.انشاالله رشته ای که می‌خواهی ...

ممنونم اما خیلی ناراحتم اعتماد به نفسم تو جمع فامیلی هم دیگه از این به بعد داغون میشه 

ممنونم اما خیلی ناراحتم اعتماد به نفسم تو جمع فامیلی هم دیگه از این به بعد داغون میشه

بیخیال 

انشاالله خانم مدیر یا وکیل آینده هستی 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
انسانی ام نمی‌دونم حقوق بخونم یا مدیریت

اینا ک رشته ها خوبین

اخه پزشکی خیلی سخته و روحیه میخواذ

قرار نیس ک‌همه پزشک بشن

مگه هرکی پزشکه خوشبخته؟

هرکسی برای یه چیزی خوبه

تصور مامانت خیلیییی اشتباهه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت