2777
2789
عنوان

دیشب مراسم بله برونش بود ❤️‍🩹

223 بازدید | 27 پست

بعد اینکه قسمت هم نشدیم خیلی عذاب کشیدم اون سریع رف عقد کرد 

کم کم داشتم قبول میکردم که خدا برام جبران میکنه 

ی تاریخی تو ذهنم گذاشتم و حس میکردم همه چی تو اون تاریخ درست میشه 

دیشب دیدم تو همون روز مراسم بله برونشه 

خدایااا برام جبران کن 😭💔

قلبم شکسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اون عزا نمیگیرم برا قلبم برا احساساتم که تباه شد

بیخود اون تباه شد که رفت محکم باش حتما تو لیاقتت بیشتر از این بوده 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم چه قشنگ و واضح دلشو گرم کردی😁

خوب گفتم؟

بخدا من نمیدونم هدف از آفرینش این نرا چیه بخدا گاو نر از اینا وفادار تره 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

مطمعن باش ب صلاحت نبود و توی این اتفاق برات خیریتی داشته

خودم تجربش کردم میدونم سخته و قلب ادم میخواد از جا دربیاد ولی صبر کن . من خودم خیلی داغون شدم بعد اینکه اونیکه عاشقش بودم ازدواج کرد ولی خدابهم نشون داد چقدر دوستم داشته ک نذاشته بهش برسم. ان شاللع بهترین ها برات اتفاق بیوفته

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

تاوان دل شکستتو خدا میذاره تو کاسش.من عقیدم خیلی سبکه و هرچی حس کنم و ب زبون بیارم اتفاق میوفته.

نمیخوام اون تاوان بده میخوام خدا برام جبران کنه ب بهترین شکل  اونم خوشبخت بشه 

مطمعن باش ب صلاحت نبود و توی این اتفاق برات خیریتی داشتهخودم تجربش کردم میدونم سخته و قلب ادم میخواد ...

بعدش ازدواج کردی؟ 

الان خوشبختی؟ 

چقدر طول کشید خدا برات جبران کرد

خوب گفتم؟بخدا من نمیدونم هدف از آفرینش این نرا چیه بخدا گاو نر از اینا وفادار تره

بعله بعله عالی بود.. من سنتی ازدواج کردم وقتی اینطور میبینم که بیقراره یه پسرن.. میگم چی دارعععع مگه  این مرد اصن مگه میشه اینجوری عاشق اینا شد😁

💙♥💜