بچه ها مادر شوهرم بین عروس ها و دختراش فرق گذاشته از مکه برای دختراش پلاک و زنجیر طلا آورده با عبای سنگدوزی شده .ولی برای عروس ها یه عبای معمولی خیلی زشت ،دلم گرفته .چی میشد یه مدل عبا میگرفت .
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
والا واسه ما حالا رفته بود کربلا این همه بریز به پاش داشت وای به حال مکه دوما عزیزم بنظر من احترام باید متقابل باشه وقتی من واسش ارزش میزارم بیشتر از دخترهاش میرم کمک حالش ولی اون اینطوری میکنه حال آدم گرفته میشه
والا واسه ما حالا رفته بود کربلا این همه بریز به پاش داشت وای به حال مکه دوما عزیزم بنظر من احترام ب ...
هیچوقت نه مادرشوهر میتونه مادر باشه نه عروس میتونه دختر باشه، چطور من توقع داشته باشم مادرشوهرم مثل مادرم باشه؟ به خدا اینجا یه حرفای عجیبی میشنوم شاخ درمیارم
حرف من اینه گلم از مادرشوهرت توقع نداشته باش مثل دخترش باهات رفتار کنه چون ما عروسا دختر مردمیم چیزی ...
میدونم عزیزم ایشون عمل کردن دو ماه من موندم پیشش تا سرویس و حموم هم من پیشش میرفتم این فقط یه گوششه درحالی که دخترهاش نصف من هم کهر نمیکردن من نمیخام جای دخترش باشم ولی توقع اینکه اونم یکم از کارهام رو بخاد جبران کنه زیاد نیست🙂
میدونم عزیزم ایشون عمل کردن دو ماه من موندم پیشش تا سرویس و حموم هم من پیشش میرفتم این فقط یه گوششه ...
منم همین کارا رو واسه مادرشوهرم کردم ولی اصلا قدر ندونست الان هم قسم خوردم دیگه کاری واسش نکنم متاسفانه بیماره و نیاز به پزشک داره واقعیتش شوهرم گفته حق نداری ببریش دکتر چون دختراش براشون مهم نیست خواهرشوهرم زنگ زد گفت واسه مامانم نوبت دکتر گرفتی؟ گفتم نه شما چرا نمیبریش؟