2777
2789
عنوان

سوغاتی مادرشوهر

393 بازدید | 31 پست

بچه ها مادر شوهرم بین عروس ها و دختراش فرق گذاشته از مکه برای دختراش پلاک و زنجیر طلا آورده با عبای سنگدوزی شده .ولی برای عروس ها یه عبای معمولی خیلی زشت ،دلم گرفته .چی میشد یه مدل عبا می‌گرفت .

این نیز بگذرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب وقتی عروس ها میگن دوری و دوستی، قوم شوهر رو تو هیچ چیزی آدم حساب نمیکنن توقع یه سوغاتی در همون حد رو باید داشت

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خب وقتی عروس ها میگن دوری و دوستی، قوم شوهر رو تو هیچ چیزی آدم حساب نمیکنن توقع یه سوغاتی در همون حد ...

آخه یه عبا دیگه چیه مال ما عروس ها آنقدر زشته،من امشب عبای خواهر شوهرم رو دیدم چقدر قشنگ بود .دلم گرفت آخه چه فرقی داره حداقل عبا ها رو یک شکل میگرفت

این نیز بگذرد