رفته بود سفر با خانواده ،من اصلا نگفتم ببينيم هم و ولي اخرين پيامش بهم اين بود دلم يذره شده برات برگشتم ميام ببينمت بعدش پيام دادم گفتم مسافرت هستي ولي چ ربطي داره نبايد بهم پيام بدي جواب نداد بعدش يه پيام ديگه هم دادم گفتم تو فقط حرفي و الكي ميگي دوست دارم انقدر نمبدوني كه بايد حداقل يه پيام و بدي و گفتم تو. برا ادما ارزش قائل نيستي و از اين حرفا ديدم امروز يه استوري خيلي دپ گذاشت كه انگار حالش بده
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
چجوري از چشش افتادم ؟ اخرين پيامش همين دوست دارم بود مگه من كاري كردم يهو از چشش بيفتم ….خودش اصرار ميكرد كه هم و ببينيم بعد اصرارش جواب نداد البته تو واتساپم زياد انلاين نشد مثلا الان ٣ روزه ان نشده
چجوري از چشش افتادم ؟ اخرين پيامش همين دوست دارم بود مگه من كاري كردم يهو از چشش بيفتم ….خودش اصرار ...
ی شهر دیگه رفته بود؟ خب اونجا ممکنه فرهنگش با فرهنگ شهرتون فرق میکرده دخترای خوشگلتریو دیده از چشش افتادی
بر اساس تجربه ی واقعی