2777
2789

واقعا من نباید به این دنیا میومدم با خاهر برادرم ۱۵ سال فاصله سنی دارم وقتی میدونست این شوهر ول میکنه  میره هر چند وقت یه بار وقتی خرجشونو نمیده وقتی میگیررتش ب باد کتک وقتی بچه ننس  وقتی تو فقر مطلق بودن  اخه چرا من باید اضافه شم‌دیگه خودش تعریف میکرد سر تو حامله بودم هیچی نبود بخورم نون و هندونه میخوردم الانم ده ساله جدا شدن دیگه انقدر روح و روانم داغون شده ففط میخوام بمیرم  بابام به ادم بی سواد که حتی خودشم نمیتونه جمع کنه واقعا واقعا من نباید میومدم اگ خبرم ب دنیا نمیومدم زندگیشون با الان خیلی فرق داشت حتی زود تر میتونست طلاق بگیره و شاید ازدواج میکرد

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر به گذشته فکر می‌کنی . حالا خودتی و یه زندگی . برو سرکار درس بخون خودتو مشغول کن .خیلیا با شرایط بدتر از تو زرنگ بودن به جایی رسیدن . جایی رسیدن یعنی احساس خوبی دارن نه اینکه دکتری و مهندسی منظورم باشه. حالا به مامانت بگی چرا منو زاییدی و اونو مقصر کنی چیزی عوض میشه؟

💔

زنا هرچه گرفتار بیشتر تمایل به زادو ولد . همه نه ولی یه دسته زیادی اینجوری.فکر میکنن مرد پاگیر میشه ...

اشنای ما یازده ساله ازدواج کرده هر سال حداقل شش ماه تو قهره با این وجود سه تا بچه داره،کل تابستون بچه ی هشت ساله،شش ساله وسه ساله تو خونه تنها بودن