2777
2789

طرف مطلقست... بچش افسردگی گرفته و دنبال روان شناس میگشته و شوهرم بهش معرفی کرده و فلان.....

دیدم هی هر روز از زنیکه تو خونه تعریف میکنه منم باخودم گفتم خب اشکال نداره طرف مشکل داشته راهنماییش کرده!!! دیدم یه روز ۷ صبح زنه زنگ زده به گوشیش و اشک تمساح و آه و ناله و ترحم خریدن یک ساعت کامل با شوهرم حرف میزد وا مگه تو بی کس و کاری برو بچسب به بقیه...سر همین هی بحث و دعوا شد تو خونه شوهرم همش میگفت تنهاست و گناه داره دردودلشو به منو یه همکار دیگمون میگه!!!!!!! خلاصه که شوهرم چند وقته به شدت عوض شده همش باهام دعوا داره میره چند ساعت گم میشه الکی میگه سرکارم معلوم نیس کجا میره ازونور پیامای سرپرست شرکتو دیدم که مدام دیشب بهش پیام میداده که چرا نمیای!!! این ۹ از خونه زده بیرون که سرکار باشه منتها ساعت یک شب رفته کارخونه... منم پیامای شرکتو دیدم و یه دعوای اساسی شد پای این زنه رو کشیدم وسط شوهرمم گفت اون به من ربطی نداره دوستم میخواد صیغش کنه باهاش رفیقه!!! دوستشم متاهله و بچه داره منم گفتم اون چقد بی غیرته گفت خب دلش خواسته دیگه😐😐😐😐 همش تو ذهنم این میچرخه که نکنه به جای خودش دوستشو مثال زده😭😭😭😭😭😭😭 تمام روانم بهم ریخته هعی خدا توروخدا یه راهکاری به من بدین😭😭😭😭😭😭😭 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد پرووووعه شوهرتناموسن با چ جرعتی پیش شنا یساعت با خانومه حرف زده

بخدا کارم شده فقط گریه از وقتی پای این زنه باز شده...

همش دروغ میگه همش میپیچونه هی میگه همسن مادرمه!!!!! همسن مادرتو چطور دوستت میخواد صیغه کنه اخه

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

شوهر دوستم هم همینه که گفتی 

بعد که دوستم متوجه شده شوهره گفته من تنوع طلبم خدا گفته فلان 

گفتم چاره نداری خواهر بشین وبساز که راهی نداری 

اگه حرف بزنی ممکنه از خونه هم بیرونت کنه 

بعد کجا داری بری 

مردا کثافتن تا زن مطلقه میبینن دهنشون اب میفته لا گل برند 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار