2777
2789

برای آزمون تیزهوشان قبول نشدم خودمم میدونم که نمیخوندم ولی موقع آزمون هم حالم بد بود اصلن تمرکز نداشتم کلاس قلمچی هم ثبت نام کرده بودم اولاش خوب بود ولی بعد یه مدت خسته و نا امید شدم چون ترازام هی افت میکرد و فکرم رفت جای هنرستان(چون نقاشی تقریبا حرفه میکشم و خیلییی هم علاقه دارم بهش) ولی خب بعدن دیدم که نمیتونم با رشته های هنرستان کنار بیام و خلاصه رفتم دبیرستان دولتی ثبت نام کردم

درسام خوبه و مطمئنم اگه خوب بخونم میتونم ولی چندروزه دارم پیگیری میکنم میبینم احتماله اینکه از دولتی قبول بشم خیلی کمه

و از طرفی میترسم اگه نتونم پزشکی بیارم سرزنش بشم یا با بقیه مقایسه بشم

لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم از الان بخونم تا به هدفم برسم اینکه کدوم دانشگاه قبول بشم مهم نیست فقط پزشکی دولتی بیارم

(کلاس دهم میخوام برم رشته تجربی)

با پول زیاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین پایه دهم کتاب تست بخر درس رو که خوندی تستاش رو بزن ، دوازدهم کلاسینو شرکت کن آزمون های دو هفته یکبار ماز رو بزن ، کنکور سال های قبل رو حل کن مراقب نهایی ها باش 

این روزا میگذره اما به سختی

میدونی چیهعمیقاً دلم میخواست الان هم سن شما میبودمتک تک اشتباهاتی رو که کردم رو اصلاح میکردمولی ای د ...

هیچوقت دیر نیس از الان هم میتونین شروع کنین برای رسیدن به رویاهاتون یا جبران کردن اشتباهاتتون

مثلا برم کلاسو اینا؟میخوام از یازدهم برم قلمچی خوبه؟

آره

البته مهمترین چیز اراده و پشتکار خودته

اینکه جدی بگیری و واقعا بخونی

یه مشاور خوب داشته باشی

تست زیاااااد کار کنی

با استادای خوب در ارتباط باشی

برنامه ریزی مناسب داشته باشی

کتابای کمک آموزشی

آزمون های موسسه و ...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

از همین پایه دهم کتاب تست بخر درس رو که خوندی تستاش رو بزن ، دوازدهم کلاسینو شرکت کن آزمون های دو هف ...

بنظرتون چه کتابایی خوبه؟

قلمچی بهتره یا ماز و کلاسینو؟

دهم تست بزن برای اختصاصی هایازدهم تست بزن و نهاییا رو بخون که نمره خوب بگیریدوازدهم هم تست میزنی برا ...

ممنون

لازم نیست عمومیارو تست بزنم یا چون نمیان مهم نیست؟