2777
2789
عنوان

تقاص کسی که اسید پاشی کرده چیه🤔

135 بازدید | 20 پست

تو قانون ما؟؟؟ اعدام آیا؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز اینستا یکی بخشید پسر۷ روبستگی داره

بنظرم اصلا نباید بخشیده بشه که درس عبرت بشه برای دیگران

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

زندان و دیه 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

دیروز اینستا یکی بخشید پسر۷ روبستگی داره

نمیدونم چطور میبخشن؟ دو نفر رو قصاص کنن فیلمشونم پخش کنن دیگه کسی جرئت نمیکنه اصلا کسی که اینکارو میکنه ادم نیست جدی از انسانیت خارج شده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

مقابله به مثل هستش دیگه ایه قران هم هست چشم در برابر چشم 

امنه رو نمیدونم یادتون میاد یا نه اون خیلی خوشگل بود اسید پاشیدن رو صورتش،  بعد موقع قصاص گریه زاری کرد و  دختره بخشید بعدا پسره شاخ شد گفت میخاستی نبخشی و این حرفا

سال ۹۸ قانون اسیدپاشی به صورت مشدده بررسی شدهدرجه داره ولی درکل جرم قابل گذشت نبست

نباید هم باشه چون خیلی حیوون وجود داره که اگه برخورد جدی نشه دست به اینکارا میکنن