2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید ازدواج کنم

130 بازدید | 21 پست

۲۶ سالمه میدونم دیر نیست ولی خانوادم درکم نمیکنن

یعنی به هیچی راضی نیستن هر جور باشم باز یچیزی پیدا میکنن

من همینجوریشم خستم از تنهایی و حمایت نداشتن و این حسایی که بهم میدن نمیدونم تا کی قراره تو این خونه بمونم

خواهشا نگید خونه بابا یچیز دیگس همونطور که خونه شوهر برای هر کس فرق داره خونه باباهم همینه 

نمیگم بدن ها ولی منو درک نمیکنن

اهل کدوم شهری اسی؟ دنبال ی دختر واسه داییم میگردم 🥺

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله ب زودی زود ی بخت سفید و بلند نصیبت بشع ولی حواست باشه برای فرار از این شرایط تن ب هرازدواج عجولانه ای ندی سعی کن شاغل بشی بیشتر وقتت رو مشغول کار باشی اینجور دستتم تو جیب خودته و بهتر تو جامعه و اطرافیان دیده میشی

اھل کدوم دیاری گل کدوم بھارئ😂

واااااااای 😂😂😂لرستانم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اهل اصفهانم ولی شیراز زندگی میکنم

اوهههههه دوریم ک

میتونی شهر غریب زندگی کنی ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سرگرمیت‌چیه؟کار میکنی؟تفریح‌داری با اطرافیان یا دوستات بیرون میری؟

شاغلم عزیزم 

سرگرمی 😊

همینکه بتونم استراحت کنم. کافیه بت دوست هم برم بیرون بعدش باز تو قیافه ان خیلی وقته نرفتم حتی پیاده روی بیا تاپیک اخرم وضع منو ببین

ان شالله ب زودی زود ی بخت سفید و بلند نصیبت بشع ولی حواست باشه برای فرار از این شرایط تن ب هرازدواج ...

شاغلم و وضعم اینه حتی حق ندارم یه روز جمعه تو خونه استراحت کنم بیا تاپیگ اخرم

چجوریه ادابش عزیزم من پرینت گرفتم

باید خودت بنویسی تو برگہ بزاری لای لباسات یا داخل کوزہ

واقعا تاثیر دارہ این سورہ حتما انجام بدہ

منم مجردم خب ولی رفیقام کردن یکیشون اخر شھریور عروسیشہ منم تا الان میلم نبود الان دیگع خودمم میخوام بنویسم