2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب باشہ و یار😂🤣

جوووون بابا خوشمون اومد 😁🤍

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

شاغلم عزیزم سرگرمی 😊همینکه بتونم استراحت کنم. کافیه بت دوست هم برم بیرون بعدش باز تو قیافه ان خیلی ...

توجه نکن به رفتاراشون نگاهاشون اگه صحبتی کردن اونوقت ناراحت شو 

کار خلاف شرع نمیکنی بعضی وقتا کمک بده به مادرت باهاش وقت بگذرون بیرون ببرشون ارتباط بگیر باهاشون دوستانه رفتار کنید 

کوزه حتما باید باشع؟

نع یہ چیز سر بستہ این ایہ ھم عالیہ

ربی انی لما انزلت الی من خیر فقیر

پرودرگارا من بہ ان خیری کہ بہ سوی من نازل میکنی  نیازمندم!

حالا بزن گوگل اعرابش بیاد درست بخونی یہ داستانی ھم پشتشع بخونی قشنگع

همون خوبه بذار تو ی شیشه در بسته گوشه خونه کسی نبینه و نفهمه خواستگارات زیاد میشن

اینو نشنیده بودم 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)