دقیقااخه واقعا سمپاد یه راه میانبر تو موفق شدنه از لحاظ تحصیلی اگه اون بچه واقعا طرفیتشو داشته باشه
درسته نهایتا پدر و مادر حتی خود دانش اموز میبینن بچه ظرفیتشو نداره میارن یه مدرسه دیگه
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
آره والا حداقل جربزه داشته باشید بگید نشدیم چرا بقیه رو خراب میکنید
دقیقا فکر کن طرف زحمت کشیده تواناییشو داشته قبول شده کل راهنماییش وقتی بقیه خوش میگذروندن داشته تدریسایی که مال دبیرستانن رو میدیده کلی زحمت کشیده از طرفی تو اینستا هی هیت میدن
همش چرت و پرت والا جز سال های مهم بقیش سمپادیا دارن عشق و حال میکنن مگه شب امتحان بخونن یا اینکه حال ...
من سمپادی نبودم، همسرمم نبود. ولی دخترم اگر ببینم هوش و توانشو داره حتما حمایتش میکنیم که بتونه واردش بشه چرا که نه؟ البته به زور و بلا هولش نمیدم که بعدا بگم کم اورد افسرده شد فلان شد
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
آره اگه روحی قوی داره و لوس و اینا نیست حتی اگه هوشش متوسط یا معمولیم باشه به نطرم با تلاش قبول میشه
فعلا کوچولوئه
دو سال و نیمشه