2777
2789
عنوان

چقدر تو اینستا پست های چرت و پرت میذارن

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 30 پست
موافقم. منم دیروز داشتم با یکی صحبت میکردم بچه ش میره کلاس ۶ام. میگه مدرسه میخواد اینا رو واسه سمپاد ...

دقیقا

اخه واقعا سمپاد یه راه میانبر تو موفق شدنه از لحاظ تحصیلی اگه اون بچه واقعا طرفیتشو داشته باشه

اینکه میگن فشار و استرس زیاده روشون واقعیه آگاهی اشتباه نیست

فشار زیاد هست ولی استرس اصلا اتفاقا الان بچهای مدرسه عادی خیلی استرسشون بیشتره چون هم نهاییا براشون سخت تره هم کنکور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیت اینه برای اینکه جامعه ازهمه گسسته باشه یسری سایبری با چندین اکانت مختلف همیشه درحال لجن پراکن ...

حالا موضوعات مختلف مثلامرد در برابر زن، زن در برابر مرد ،فرزند در برابر پدرومادر ،مشاغل مختلف عقاید مذهبی سیاسی ...

دقیقااخه واقعا سمپاد یه راه میانبر تو موفق شدنه از لحاظ تحصیلی اگه اون بچه واقعا طرفیتشو داشته باشه

درسته نهایتا پدر و مادر حتی خود دانش اموز میبینن بچه ظرفیتشو نداره میارن یه مدرسه دیگه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آره والا حداقل جربزه داشته باشید بگید نشدیم چرا بقیه رو خراب میکنید

دقیقا فکر کن طرف زحمت کشیده تواناییشو داشته قبول شده کل راهنماییش وقتی بقیه خوش میگذروندن داشته تدریسایی که مال دبیرستانن رو میدیده کلی زحمت کشیده از طرفی تو اینستا هی هیت میدن

فشار زیاد هست ولی استرس اصلا اتفاقا الان بچهای مدرسه عادی خیلی استرسشون بیشتره چون هم نهاییا براشون ...

من خودم نمونه ام خیلی استرس وحشتناک میدن در حدی دارو میخورم یکم آروم میشم ولی جو مدرسش جوریه میخونی این خوبه

بعد جالب اینه من یجا خوندم میگفتن بچهای سمپاد عرزشی و مذهبی و زشتن

شما بیاید تو کلاس ما همه زیبان و واقعا یدونه زشت نیست

یا شعور و فرهنگ خیلی بالاعه کسیم مذهبی باشه بهش توهینی نمیشه با اینکه تعدادشون کمه و همه باهم دوستن

دقیقا فکر کن طرف زحمت کشیده تواناییشو داشته قبول شده کل راهنماییش وقتی بقیه خوش میگذروندن داشته تدری ...

آره واقعا ولی میدونی برای اینا یک چیز باید به کار برد گربه دستش به گوشت نمیرسیده میگن پیف پیف بو میده 

همش چرت و پرت والا جز سال های مهم بقیش سمپادیا دارن عشق و حال میکنن مگه شب امتحان بخونن یا اینکه حال ...

من سمپادی نبودم، همسرمم نبود. ولی دخترم اگر ببینم هوش و توانشو داره حتما حمایتش میکنیم که بتونه واردش بشه چرا که نه؟ البته به زور و بلا هولش نمیدم که بعدا بگم کم اورد افسرده شد فلان شد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من خودم نمونه ام خیلی استرس وحشتناک میدن در حدی دارو میخورم یکم آروم میشم ولی جو مدرسش جوریه میخونی ...

من خودم 5 ساله سمپادم واسه هیچ نهایی ای استرس نداشتم ولی واسه امتحان معلمای خودمون استرس میگرفتم

من خودم نمونه ام خیلی استرس وحشتناک میدن در حدی دارو میخورم یکم آروم میشم ولی جو مدرسش جوریه میخونی ...

خوب از ابن جوا و استرسا خودتون دارین میگید نمونه هم هست ولی دانش آموز باید بدونه همش چرته 

من سمپادی نبودم، همسرمم نبود. ولی دخترم اگر ببینم هوش و توانشو داره حتما حمایتش میکنیم که بتونه وارد ...

آره اگه روحی قوی داره و لوس و اینا نیست حتی اگه هوشش متوسط یا معمولیم باشه به نطرم با تلاش قبول میشه 

آره اگه روحی قوی داره و لوس و اینا نیست حتی اگه هوشش متوسط یا معمولیم باشه به نطرم با تلاش قبول میشه

فعلا کوچولوئه

دو سال و نیمشه

من خودم 5 ساله سمپادم واسه هیچ نهایی ای استرس نداشتم ولی واسه امتحان معلمای خودمون استرس میگرفتم

نهایی های کشوری برای بچه های سمپادی که تکمیلی داشتن  از آب خوردنم آسون تره والا 😅😅 البته متوسطه دوم ندارن ولی اونا دیگه عادت کردن