2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچهای سمپاد دیوانه و روانین؟

مردم ما چرا نمیخوان با بچهای سمپاد کنار بیان همش میگن اینا خرخون و تک بعدی و.. که هوش ندارن و صرفا خرخونن

اخه واقعا 90 درصد بچهای سمپاد هوششون خوبه در کنارش تلاشم دارن بعدم ازمون ورودی هفتمش کاملا سوالات هوشه با این حال تو اینستا هرکی از راه میرسه توهین میکنه

کافیه تو اینستا یه پست رو دو بار ببینی یا لایک کنی دیگه ولت نمیکنه!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچهای سمپاد دیوانه و روانین؟مردم ما چرا نمیخوام با بچهای سمپاد کنار بیان همش میگن اینا خرخون و تک بع ...

واقعا بعدم میان یک سری آدمم منصرف میکنن از رفتن داخل اینا و آگاهی اشتباه 

بچهای سمپاد دیوانه و روانین؟مردم ما چرا نمیخوان با بچهای سمپاد کنار بیان همش میگن اینا خرخون و تک بع ...

موافقم. منم دیروز داشتم با یکی صحبت میکردم بچه ش میره کلاس ۶ام. میگه مدرسه میخواد اینا رو واسه سمپاد اماده کنه ما نمیخوایم. اینا فقط درس میخونن زندگی نمیکنن. گفتم خب هرکسی لذت رو تو یه چیزی میبینه یکی هم درس خوندن و رسیدن به هدفش میگه نه اصلا اینطور نیست اونا تو جامعه ضربه میخورن. منم ادامه ندادم‌ ولی دوست داشتم بگم بچه ت اگه سمپاد قبول شد تو نفرست😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دقیقا هرکی خودشو و بچش قبول نشدن شروع کردن به خراب کردن سمپادهمه تک رقمی هارو همین سمپاد و نمونه مید ...

آره والا حداقل جربزه داشته باشید بگید نشدیم چرا بقیه رو خراب میکنید 

واقعیت اینه برای اینکه جامعه ازهمه گسسته باشه یسری سایبری با چندین اکانت مختلف همیشه درحال لجن پراکنی هستن و بمرور رو افکار تاثیر میذارن وگرنه در عمل و واقعیت مردم اونقدر وحشتناک نیستن 

موافقم. منم دیروز داشتم با یکی صحبت میکردم بچه ش میره کلاس ۶ام. میگه مدرسه میخواد اینا رو واسه سمپاد ...

همش چرت و پرت والا جز سال های مهم بقیش سمپادیا دارن عشق و حال میکنن مگه شب امتحان بخونن یا اینکه حالا برن مسیر المپیاد