2777
2789
عنوان

چقدر تنهایی بده

132 بازدید | 26 پست

واقعا دیگه روحیه ندارم

همش توی خونه ام. تنهام...

دلم خیلی گرفته

باید پایان نامه بنویسم. باید یه سری کار دیگه انجام بدم

وقت ندارم. دست و دلم به کار نمیره

همش به تنهاییم فکر میکنم. بیرون رفتن و خوش گذرونی هم پول میخواد که من ندارم.

خوش به حال متاهل ها. حداقل یکی بهشون توجه میکنه. پول خرجشون میکنه،

بیرون میرن، محبت میبینن و...

مجردی از هزار نظر سخته.

یعنی اگه یکی بیاد بگه وای نه متاهل ها تنها تر از مجردها هستن، من میدونم و اون

کاربری دست دو نفره. 

من ی متاهل ک شوهرش عاشقشه همجااونومیبره خرجشم میکنه تفریح مسافرت همچی رویایی و اما بداخلاق اگه باسازش نری یااشتباه کنی درحدمرگ کتک میخوری حالاهرچی ک میخادباشه والان من ب بدترین شیوه ممکن کتک خوردم دیشب جوری الان بزورراه میرم یادت نره هیچکس بی عیب نیس وهیچ زندگی بی نقص نیس مجردی متاهلی همشون یجوری درگیر بدبختین

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂ببخشید برااخرش خندم گرف چون میخواستم بگم

میدونی چرا میخواستی بگی؟

من فکر میکنم تصور شما اینه که دخترا مجرد هر چند وقت یه بار با یکی هستن و کلی خوش میگذرونن. ولی واقعا اینطوری نیست...

یه زن متاهل هیچ وقت در هیچ صورت از یه دختر مثل من تنهاتر نیست. نهایتش میتونیم مثل هم باشیم. در یه سطح. ولی تنهاتر دیگه نه

کاربری دست دو نفره. 

پایان نامه یعنی ارشدی دیگه ؟ 

چرا ب فکر یه کار نیستی ، هر چی باشه خوبه 

هم از تنهایی درمیایی هم یه معاشرتی داری با بقیه 

هم پول گشت و گذارت درمیاد 

الان تایم خوش گذرونی داری پول دربیاری الکی خرج کنی کیف دنیا رو ببری 

من ی متاهل ک شوهرش عاشقشه همجااونومیبره خرجشم میکنه تفریح مسافرت همچی رویایی و اما بداخلاق اگه باساز ...

چه بد. متاسفم

چرا؟ دست بزن خیلی بده

مشکل روانی داره؟

بهش بگو بره پیش دکتر وگرنه ازش شکایت کن. یه موقع یه بلایی سرت نیاره...

(منم زیاد کتک خوردم حتی وقتی خیلی کوچیک بودم. خاطرات کودکیم اکثرا کتک خوردنه)

امیدوارم درست شه شوهرت

کاربری دست دو نفره. 

من ی متاهل ک شوهرش عاشقشه همجااونومیبره خرجشم میکنه تفریح مسافرت همچی رویایی و اما بداخلاق اگه باساز ...

😞😞

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

چه بد. متاسفمچرا؟ دست بزن خیلی بدهمشکل روانی داره؟بهش بگو بره پیش دکتر وگرنه ازش شکایت کن. یه موقع ی ...

روانیه بله نمیتونم بیکسو کارم پدرم فوت شده اینابخاطر تربیت غلطی هس ک درکودکی مادرش بهش دچارش کرده اختلال اعصاب نداره خدا به من صبوری تحمل بده فقط هیچ فایده ای نداره باید سوخت سخت عزیزم

من دربچگی کتک نخوردم درنازنعمت بودم افسوس برالانم  ولی ازخدا مرگمومیخام زودباشه فقط

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

پایان نامه یعنی ارشدی دیگه ؟ چرا ب فکر یه کار نیستی ، هر چی باشه خوبه هم از تنهایی درمیایی هم یه معا ...

نمیشه...

نمیتونم شرایط زندگیمو کامل توضیح بدم. یه مسائلی هست که نمیشه برم بیرون کار کنم.

باید توی خونه باشم...

و اینکه بیرون هم اگه کارمند دولت نباشی، جاهای خصوصی اکثرا خوب نیستن. مثلا میگن ساعت کاری از 9 صبح تا 6 عصر با 10 تومن حقوق

یواشکی خیلی دنبال کار گشتم. ولی همه همینطور بود

آره. ارشد

کاربری دست دو نفره.