2777
2789
عنوان

من هنوز دوسش دارم چیکار کنم

66 بازدید | 4 پست

من ۱۷ سالگی با یه پسر دوست شدم اون ۵ سال از من بزرگتره رابطمون خیلی خوب بود کنارش خیلی حس خوبی داشتم اما بعد چند ماه ب اختلاف نظر خوردیم هی بخث و دعوا پیش میومد اخرم کات کردیم بعدشم هر چند وقت یبار هی برمیگشتیم به هم اما دوباره همچی خراب میشد تا الان ک ۲۰ سالمه خیلی فرصت دادیم به هم برگشتیم اما هیچی درست نشد الانم دوباره دو ماهه نیست خیلی حالم بده چیکار کنم خیلی سعی میکنم فراموشش کنم اما اصلا نمیشه همه خیابونای شهر خاطراتشه هرچیزی اونو یاد من میندازه اصلا دوست ندارم بعد اون با کسی ازدواج کنم همه اینده و رویاهامو با اون تصور میکردم حالم خیلی بده چیکار کنم🥲🥲💔😭 

بزارش کنار

فقط سال اولش سخته

بعدش سر پا میشی

هرچقدر بیشتر سعی کنی برا ادامه دادن سخت تره

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

سنتون برای شروع رابطه،  خیلی کم بوده..  با احساس شروع شده و احساسی پیش رفته ـ.  الانم فقط بهش وابسته ای...  میدونم اگه بهش نرسی،  همیشه حسرتش رو میخوری..  ولی برای اینکه بدونی ادم مناسب زندگیت هست یا نه ـ.  باید بیشتر فکر کنی و به خودت زمان بدی.........  

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین ک حسرتش ب دلم بمونه میترسم 🥲💔💔

اگه خوب بود انقدر دعوا نمیکردین که جدا شین

سه سال کم نیست.....  وابسته ش شدی فقط

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود»