2777
2789

راستش خیلی خسته شدم از جو این دوران

تاحالا پیش نیومده بود انقدر از خودم متنفرم بشم

مادربزرگم دائم میگه فقط دانشگاه فلان

ازاد فلانه بده

لفظ -خانوم دکتر-سوهان روحم شده بخدا

کل فامیل همچیو ول کردن منتظر قبولی منن درحالی که هیچکدومشون حتی درکی هم ندارن که چی گذشت بهم تا تموم شد امسال

تمام روز به این فکر میکنم الان چطوری به همه اینا بگم من پیام نور یا ازاد میرم و اصلا هم قرار نیست پزشک بشم 

خیلی تایم بدیه

من درواقعیت هیچوقت نخواستم پزشک بشم

هیچوقت خیال پردازی نکردم که پزشک میشم یا کلا تو بیمارستان

ولی اینو کردن تو مغزم که جز پزشکی هیچ راهی نیست

شاید درست باشه

ولی من نمیخوام

نمیتونم توی اون جو باشم

ولی الان اینطوریم که هرجا برم و هرکاری کنم

چون پزشک یا درمانگر نشدم یعنی هیچی نشدم

چون دانشگاه بوعلی نرفتم یعنی هیچی نشدم🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفایی که حوصله تایپشونو نداشتم تو اینجا گفتی :))) 

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

یه سوال 

انتخاب رشته بر اساس سوابق تا کی مهلت داره

آزادو نمیگما

آزاد تا 21مه

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

فکر کنم تا شنبه یا دوشنبه

ای بابا 🤦🏻‍♀️