2777
2789
عنوان

دخترم سه روزه خونه نیومده

205 بازدید | 16 پست

ده سالشه 

پسرم ۶ سالشه 

هر روز با هم دعوا میکنن ‌زور دخترم ب پسرم نمیرسه منم نمیدونم چجوری کنترل شون کنم 

گاهی ولشون میکنم همو بزنن 

گاهیم داد میزنم متفرق میشن 

الان خونه مامانمه دخترم. گفتم بیا خونه .میگه حوصله ندارم داداشم باهام دعوا میکنه 

نمیدونم بخاطر بچه های خواهرم مونده یا از داداشش فرار کردع 

اصلا اعصابم خورده عذاب وجدان دارم نمیتونم کنترلشون کنم 

ینی دخترم واقعا حالش اینجا بدِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتو تنبیه کن دخترتو بیار خونه پسرتو  به عنوان تنبیه یک هفته بزار خونه مادرت

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
پسرتو تنبیه کن دخترتو بیار خونه پسرتو به عنوان تنبیه یک هفته بزار خونه مادرت

اخه کاری نکرده الان

تو طول روز دعواشون میشه 

الان خیلی طبیعی داره میگذرونه 

خونه مامانم میمونه مشکلی نداره 

اخه کاری نکرده الانتو طول روز دعواشون میشه الان خیلی طبیعی داره میگذرونه خونه مامانم میمونه مشکلی ند ...

چی بگم ولی بنظرم نوبتی بفرستشون خونه مامانت مثلا الان دخترتو بیار پسرتو بزار اونجا تا دخترت یه تایمیو با ارامش تو خونه بگذرونه 

و اینک بازم این داستان نوبتیو چند بار تکرار کن شاید یمدت از هم دپر باشن بهتر شه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
چی بگم ولی بنظرم نوبتی بفرستشون خونه مامانت مثلا الان دخترتو بیار پسرتو بزار اونجا تا دخترت یه تایمی ...

اخه بدارم بره اونجا بچه های خواهرمو ادیت میکنه 

پسر بدی نیس ها 

یکم کرم داره 

گاهی بشدت خوب و هرچی داره براشون خرج میکنه احترامشونو میگیره 

گاهی ادیت میکنه .کرم میریزه 

یهو یه کاری میکنه میره خودشو قائم میکنه 

اخه بدارم بره اونجا بچه های خواهرمو ادیت میکنه پسر بدی نیس ها یکم کرم داره گاهی بشدت خوب و هرچی داره ...

وای خدا🥲😂❤️

چی بگم والا بزرگ میشن بهتر میشن