2777
2789
عنوان

شما باشید واکنشتون چیه

43 بازدید | 4 پست

اگ خانواده تون متمول باشن و فوق العادتون به همسرتون و خانوادش خوبی کرده باشند تا جاییکه مادرشوهرتون ک به بی فرهنگی و تلخ زبونی بین عروساش معروفه دائم بگه احسنت به تربیت مادرتون و چقدر صاحب فرهنگ هستن خانوادت و ... 

بعد همسرتون اصلا نفهمه و دائم بگه کاش از شهر خودم زن میگرفتم و.... سیسمونی و جهیزیه رو هر خانواده ای میدن و وظیفشون بوده چه اشتباهی کردم دختری ک پدر نداره رو گرفتم و ...

(من چون پدرم فوت شده و برادر بزرگترم با ما زندگی میکردن و جای پدرم بودن جهیزیه و سیسمونیم رو به بهترین شکل ممکن تهیه کردن  و وقتی به همسرم میگفتم روم نمیشه سیسمونیمم رو صفر تا صد برادرم بخره هیچ برادری جز برادر من اینکارو نمیکنه در جوابم اینو میگفت ) 

شما بودین واکنشتون چی بود ؟ با اینکه صورتشو گذاشت کف پام و کلی عذرخواهی کرد من دلم صاف نمیشه و اصلا نمیتونم ببخشمش

برداشت من اینه شاید به خاطر وضع مالی خوبتون باهات ازدواج کرده بعد بچه دار شدن چه واکنشی میتونم داشته باشم آخه؟ 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برداشت من اینه شاید به خاطر وضع مالی خوبتون باهات ازدواج کرده بعد بچه دار شدن چه واکنشی میتونم داشته ...

نه وضع خودشون خوب بود ، واکنش رفتاری منظورمه 

من خیلی جیغ زدم و موهامو کندم میخوام ببینم من حساس و عصبی ام یا شما هم بودین قاطی میکردین

نه وضع خودشون خوب بود ، واکنش رفتاری منظورمه من خیلی جیغ زدم و موهامو کندم میخوام ببینم من حساس و عص ...

ناراحت میشدم شایدم جوابش رو هم با تلخی میدادم ولی خود زنی نه آخه چرا باید موهات رو بکشی دختر خوب،

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…