2777
2789
عنوان

خواهشششششششش میکنم بچه هاتونو تنها نذارید با کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 58 پست

به عنوان کسی که تو بچگی اذیت شده حتی با همبازیش که همسن بودیم میگم هیچوقت هیچوقت بچه هاتون و تنها نزارید هر چند دقیقه چک کنید وضعیت بازی شون همه چیو 

اگر کلاس می‌فرستید خودتون نمی‌تونید با آژانس یا اسنپ تنها نفرستید تا زمانی که سنش کمه به هیچکس اعتماد نکنید 

بهش یاد بدید تهدید شد تو مدرسه بیاد بگه از شما نترسه 

بخدا همشون باعث اذیتم شده مراقب بچه هاتون باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مگه اتفاق جدیدی افتاده باز؟؟

نه

من  ییش نوجوونای مذکر

بودم  خیلیاشون  شوخی میدونن که بچه ها ازار و اذیت شن و  کللا فیلمای  بدی میبینن

یه فیلمایی اصن تعجب میکنم فیلم بچه وحتی  یکی میگفت جسد

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

به عنوان کسی که تو بچگی اذیت شده حتی با همبازیش که همسن بودیم میگم هیچوقت هیچوقت بچه هاتون و تنها نز ...

موافقم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه مصاحبه دیده بودم پدربزرگ دختره بهش ت جا وز کرده بود دختره میگفت هرچقد به مامانم میگفتم میگفت پدرم ...

وحشتناکه

خانواده ها هم باور نمیکنن

دقیقا 

تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک همین روزا تو همین ماه کنم و جراحی فک بیمارستان دولتی با هزینه خیلی پایین و کیفیت عالی هم ارتوسرجری (ارتودنسی قبل از جراحی فک) و هم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و محتاج هیشکی نشم و پول ارتوسرجری و جراحیمو خدا برام برسونه و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 😭 😭 

وحشتناکهخانواده ها هم باور نمیکنن

دختره میگفت پدربزرگم شبا موقع خواب از زیر پتو بهم چشمک میزد میترسیدم به مامانم که میگفتم پیرمرده زود خودشو به خواب میزد اصلا هنگ کرده بودم وقتی شنیدم

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

بسم الله خب اولا که تعرض با تنها گذشتن خیلی فاصلس یه وقتایی همین مراقبتبیش از هد همون بچه باعث ارتب ...

شما اقایی خو

دوستای همجنست بهت دست درازی کردن ؟

همجنس تو  مدارس  دیدم