2777
2789
عنوان

خواهشششششششش میکنم بچه هاتونو تنها نذارید با کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 58 پست
دوستای همجنست بهت دست درازی کردن ؟

همبازیم پسرخالم بود الانم گهگاهی میگه بچه بودیم بازی میکردیم یادته میگم نه

راننده آژانس هم پسر مثلا با ادب همسایه مون بود مورد اعتماد همه ایشون به من کاری نداشت کار دیگه ای میکرده جلو چشام که تاثیراتی گذاشت 

مدرسه هم همکلاسیم تهدیدم میکرده تموم کاردستی هام و می‌گرفت تکلیف شو من می‌نوشتم و اتفاقات زیاد می افتاد که نگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا صد. درصد هست

البت هردو دختر بودن  

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

شما این خبرا رو کجا می‌خونی؟

یه پسره هست موهاش بلنده تو یوتیوب فیلم های مصاحبه رو میزاره اسمشو پیدا کنم بهت میگم حتی صدای دختره رو با دستگاه عوض کرده بودن که کسی نشناستش

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

بله🥲

الهی🥲💔نزار تو دلت بمونه اجی قشنگم میخوای بهم درخواست بده باهام حرف بزن بلاخره یجایی این حرف باید تخلیه بشه وگرنه تا ابد رو دلت بمونه هر سری که یادت بیوفته کل خاطرات بدت میاد جلو چشمات 

الهی🥲💔نزار تو دلت بمونه اجی قشنگم میخوای بهم درخواست بده باهام حرف بزن بلاخره یجایی این حرف باید ت ...

مرسی عزیزم😊

ولی کاربری دست یکی از دوستامم هست میترسم درخواست قبول کنم اونم بفهمه🥲

ولی راجبش با مامانم حرف زدم خداروشکر راهنماییم کرد🙂