2777
2789

مثلا تو شهرتون رسم دارن دخترو زود شوهر بدن ( فوقه فوقش ۱۸ سالگی) و پول و قیافه طرفم مهمه نیست فقط اخلاق و رفتار براشون مهمه

بعد منی که بدم میاد زود شوهر کنم میخوام درس بخونم و درس بخونم و مهاجرت کنم رو مسخره میکنن که هنوز مجردی و چرا شوهر نمیکنی و چرا لباسات انقد بازه و چرا هیچ کار نمیکنی و...

بنظرتون منم باید مث دخترا اطرافم فقط هدفم ازدواج باشه ؟ باید با محیط سازگار باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا باید کاری کنی که محیط با تو سازگار باشه

همیشه نباید خودت رو مثل دیگران کنی چرا اونا یکبار خود شون رو مثل تو نکنن؟

کار هم به حرف مردم نداشته باش

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

معلومه که نهرو خودت کار کن که ناراحت نشی بخاطر متفاوت بودن

تو جمع دخترا فامیل هم سنم یا حتی کوچکتر از خودم که می‌شینم اونا عکسا شوهراشونو نشون هم میدن و بر میگردن یه تیکه ای هم میندازندبه من

اینجور مواقع سعی کنین به پسرا که میان خواستگاری بگین منو بزور گفتن باید ازدواج کنی تا پسره خودش بگه ...

من اصلا اجازه نمیدم بیان خاستگاریم 

فقط با خانوادم حرف میزنن میگم نه من نمیخوام . و صداشم تو فامیل در نمیارم که اره فلانی ازم خواستگاری کرده گفتم نه چون شاید بخواد بره خواستگاری یکی دیگه 

بعد چون من نمیگن بقیه فکر میکنن و خاستگاری چیزی ندارم که نامزد نمیکنم