2777
2789

خب تو واقعیت کی حاضره اینا رو تحمل کنه بعضیا بدون هیچ تربیتی وارد جامعه میشن حیف ک نمیشه بحث و باز کرد ولی فقط دعا می‌کنم بتونن به آرامش برسن 

اینجا بچه کم نداره ... لطفاً مجازی رو جدی نگیرید 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من دلم برا کسانی که مجبورن تحملشون کنن میسوزه.یه همکاری دارم اینجوره یه نی نی سایتی اصیله

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

اینجا منم خیلی محدود آدم با فهم درک درست دیدم .

تاپیک هایی که زده میشه و جواب هایی که داده میشه نشون دهنده درک فرد از شرایط 

نیاز نیست تاپیک بزنی فقط دقت کن چقدر محدودن آدمایی که با منطق و دلسوزی جواب میدن

دقیقا من دلم برا کسانی که مجبورن تحملشون کنن میسوزه.یه همکاری دارم اینجوره یه نی نی سایتی اصیله

واقعا سخته تو یه تایپیک بودم واقعا از یه خانوم بعیده اینجوری با هم جنس خودش حرف بزنه

اینجا منم خیلی محدود آدم با فهم درک درست دیدم .تاپیک هایی که زده میشه و جواب هایی که داده میشه نشون ...

منم آدم درست کم پیدا میشه هرچند چون اینجا هرکی با اسم فیک و بدون نشونی میاد خود واقعیشو نشون میده

به من ک ن واقعا میتونی بی احترامی به کسی و تحمل کنی؟من فشاری نشدم مثل این ک به خودت گرفتی

بعضیا ی موضوع صدبار تاپیک‌میزنن ادم فشارش بالا میره 

یا تاپیک‌میزنن قفل میکنن فرار‌میکنن

سایت عجیب شده 

واقعا سخته تو یه تایپیک بودم واقعا از یه خانوم بعیده اینجوری با هم جنس خودش حرف بزنه

متاسفانه هستن و اکثریت جامعه همینجورن مسخره میکنن ایراد میگیرن میبرنت زیر سوال برا همین زندگیا سخت شده 

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بعضیا ی موضوع صدبار تاپیک‌میزنن ادم فشارش بالا میره یا تاپیک‌میزنن قفل میکنن فرار‌میکننسایت عجیب شده

ما میتونیم اینجا هر بحثی که دوست داریم شرکت کنیم اگه کسی تایپیک تکراری زد میتونیم وارد نشیم هرکسی یه جوره نمیشه با همه بحث کرد

متاسفانه هستن و اکثریت جامعه همینجورن مسخره میکنن ایراد میگیرن میبرنت زیر سوال برا همین زندگیا سخت ش ...

واقعا من اصلا حالم بد میشه از این همه توهین و تحقیر 

یدفه منم اعتراض کردم یکی گفت کافر همه را به کیش خود پندارد گفتم یعنی چی 

گفت ادما همونجوری دیگرانو میبینن که ذات خودشونه 

اگه بد میبینن خودشون بدذاتن اگه خوب میبینن خودشون ذاتشون خوبه 

من به زنا کاری ندارم چون زنا تو جامعه مرد سالار و زنستیز تحت فشارن و مورد خشونت قرار میگیرن 

بیشتر با شوهرای خر شرک شون مشکل دارم که پدر زناشونو در اوردن