2777
2789

بچه ها من امسال انتخاب رشته میکنم و امسالم نمراتم و ترمیم زدم  و سال ۴۰۲ فارغ‌التحصیل شدم حالا سوالم اینه که برای معدل کل و معدل دیپلم نمرات امسال و حساب کنم معدلش هر چقد شد اونو بزارم یا نه اون برگه ریز نمرات که ۲ سال پیش از مدرسه گرفتم توش معدل کل و کتبی رو نوشته اون معدل و بزنم فقط لطفا کسایی که پارسال ترمیم زدن و انتخاب رشته کردن بیان

اونی که دو سال پیش گرفتی

شما ترمیم زدی و پارسالم انتخاب رشته کردی ؟ یعنی امسال دانشجوی روزانه دولتی هستی؟ ببخشید انقد سوال میپرسم چون شنیدم حتی اگه چند ۱دم اشتباه بزنم قبولیم لغو میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین سوال رو دارم

اما شنیده بودم معدل دیپلم درصورت ترمیم هم تغییر نمیکنه

فکرکنم اونایی که میخوان صرفا براساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته کنن باید از طریق سامانه دانا نمرات شون رو براشون بفرستن

که هفتاد تومن مجدد باید پرداخت کنن

منم همین سوال رو دارماما شنیده بودم معدل دیپلم درصورت ترمیم هم تغییر نمیکنهفکرکنم اونایی که میخوان ص ...

شما هم امسال انتخاب رشته داری ؟ 

بخش پاسخگویی سنجش هست ولی خب یکم طول میکشه جواب بده 

منم همین سوال رو دارماما شنیده بودم معدل دیپلم درصورت ترمیم هم تغییر نمیکنهفکرکنم اونایی که میخوان ص ...

مگه میشه تغییر نکنه؟؟؟

وقتی ترمیم میزنی تغییر میکنه دیگه 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

شما ترمیم زدی و پارسالم انتخاب رشته کردی ؟ یعنی امسال دانشجوی روزانه دولتی هستی؟ ببخشید انقد سوال می ...

پارسال انتخاب رشته کردم ولی دانشجو نیستم 

ولی ترمیم هیچ تاثیری روی معدل شما نداره و صرفا ارزشش برای تراز کنکوره 

معدلتون همونی هست که رو اون برگه دیپلم نوشته

🥲
معدل کتبی نهایی باید جدید حساب کنی اگه ترمیم اولی بودی

شما ترمیم زدی و پارسالم انتخاب رشته کردی ؟ یعنی امسال دانشجوی روزانه دولتی هستی؟ ببخشید انقد سوال میپرسم چون شنیدم حتی اگه چند ۱دم اشتباه بزنم قبولیم لغو میشه

شما هم امسال انتخاب رشته داری ؟ بخش پاسخگویی سنجش هست ولی خب یکم طول میکشه جواب بده

بله امسال سال اولی بود که پشت کنکور بودم

من فقط کد رشته های با آزمون رو زدم اما نمی‌دونم باید معدل هم تغییر بدم یانه

مگه میشه تغییر نکنه؟؟؟وقتی ترمیم میزنی تغییر میکنه دیگه

اون تغییر توی تراز معدل اعمال میشه

اما معدل دیپلم همون معدل سال فارغ‌التحصیلی میمونه

من اینجور شنیده بودم

البته تغییر معدل برای بچه هایی که میخوان صرفا با سوابق تحصیلی انتخاب رشته کنن لازمه اما برای بقیه رو نمیدونم

بله امسال سال اولی بود که پشت کنکور بودممن فقط کد رشته های با آزمون رو زدم اما نمی‌دونم باید معدل هم ...

میشه لطفا از بخش پاسخگویی سنجش بپرسی من با اون شماره ای که پنل کاربری سنجش درست کردم اون و سوزوندم وقتی که میرم سوال بپرسم کد به اون سیمکارت میره که من ندارم میشه لطفا بپرسی جوابش و به منم بگی

اون تغییر توی تراز معدل اعمال میشهاما معدل دیپلم همون معدل سال فارغ‌التحصیلی میمونهمن اینجور شنیده ب ...

الآن از مشاورم پرسیدم

گفت با سوابق فقط معدل کتبی نهایی مهمه

و با ترمیم فرق میکنه

معدل کل دیپلم مهم نیست

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

الآن از مشاورم پرسیدمگفت با سوابق فقط معدل کتبی نهایی مهمهو با ترمیم فرق میکنهمعدل کل دیپلم مهم نیست

ممنون گلی یعنی منی که کد رشته های با آزمون رو فقط زدم نیاز به تغییر معدل ندارم؟اصلا رشته براساس سوابق توی انتخاب رشته نزدم