2777
2789

من یک مشکل به نظر خودم عجیب دارم اونم اینکه بدن من به خاطر ورزش و یه سری عادت مقداری عضله ای شده.چند ماه پیش به خاطر دویدن زیاد پاهام یکم سفت شده و از حالت دخترانش خارج شده.دست راستم و نمیدنم چرا وقتی باهاش کار میکنم ناخداگاه منقبض میشه و ساعد دست راستم یکم از دست چپم حجیم تره.

حالا اینا چیزی نیست اون چیزی که خیلی آزارم میده گردنمه که سمت راستش یکم از سمت چپ برجسته تره اونم به خاطر اینکه همیشه عادت داشتم به پهلوی راستم بخوابم.البته خانوادم تا حالا متوجه گردنم یا دستم نشدن ولی خودم کاملا متوجه ام نمیتونم گردنبند بندازم با اینکه خیلی دوست دارم.چی کار کنم که گردنم مثل قبل ظریف بشه لطفا بهم راهکار بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میرم عضله سازی خواهر🙋🙋

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

سلام، حتما بدنسازی رفتی و خوب و صحیح حرکت نزدی،وگرنه عضله چیزی نیست که با خوابیدن یک طرف از بین بره، وقتی بدن عضلانی داری خوبه، اما گردن احتمالا حرکت صحیح نزدی یا ناجور میخوابی و  به گردنت فشار اومده 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

عضله چیزی نیست که از بین بره، فقط بعد سن 40 سالگی اونم کمی نه زیاد، اگه هم تمرین نکنی چربی روش رو میگیره اما از بین نمیره،ماشالله بدنت خوبه چرا ایراد میگیری؟ 

عضله چیزی نیست که از بین بره، فقط بعد سن 40 سالگی اونم کمی نه زیاد، اگه هم تمرین نکنی چربی روش رو می ...

یعنی با کم تحرکی و استفاده نکردن ازشون شل نمیشن؟اصلی ترین مشکلم گردنمه😐

منم از بچگی عادت دارم به پهلوی چپ میخوابم پس چرا گردنم عضله ای نیست 🤔ربطی نداره بنظرم به مدل خوابیدن شما چون حساس شدی روی گردنتون ربطش میدید به مدل خوابیدن ک توجیه علمی نداره اصلا

در ضمن بدن خانمها چربی بیشتری داره تا ماهیچه برعکس مردها 

شما بهتره ی ازمایش هورمونی بدی ! 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

اینی که میگم شاید مسخره باشه به نظرتون واسه همین کامل توضیح نمیدم.از حدود یک سال پیش با اینکه خودمم نمی خواستم مجبور بودم سمت راستم بخوابم هر بالشتی هم که دم دستم بود زیر سرم میزاشتم اکثرشون هم بلند بودن بعد از چند ماه دیدم سمت راست گردنم یکم ورم کرده و از اون طرف بالاتر اومده.مطمئنم به عضلاتش فشار اومده و تغییر شکل داده.الان لطفا بگین چقدر طول میکشه به حالت عادیش برگرده😢

یعنی با کم تحرکی و استفاده نکردن ازشون شل نمیشن؟اصلی ترین مشکلم گردنمه😐

نه اصلا، فقط چربی روش رو میگیره و چون چربی شل هست فکر میکنیم که عضله شل یا ازبین رفته