اقا من یه خواهر دارم بزرگتر از خودم ۲۰ سالشه
خواهر بدبخت من سالی که نهم بود با هزار امید و ارزو رفت تجربی که در اینده دکتر بشه حالا نه صرفا چون همه میخوان دکتر بشن ، خواهر من واقعا استعداد علاقه و تلاششو داشت و از همه بیشتر علاقه داشت به پزشکی
سال دهم حسابی درس خوند و معدل عالی گرفت سال یازدهم که شد کرونا اومد و کل سال تعطیل بود و درس نخوند ومعدل بدی گرفت سال دوزادهم که رسید خواهرم حضوری میرفت مدرسه و حسابی میخوند ولی دقیقا همون سال اومدن معدل رو تاثیر دادن تو کنکور و امتحانات نهایی وحشتناک سخت شد در نهایت خواهر من با کلی اشک و گریه یه دیپلم با نمره بدی گرفت و اومد بیرون
ازاونجایی که کنکور وحشتناک سخته و دیپلم خواهرم هم معدل خوبی نداره خواهرم تصمیم گرفت مهاجرت کنه به ایتالیا درس بخونه پزشکی
مامان من یه ادم بشدت ترسو و مذهبی هستن و از هر چیز الکی میترسن
اینم بگم خواهر بزرگتر همکلاسی من رفته روسیه
چند تا از دوستای خود خواهرم رفتن خارج درس بخونن و پسر داییم هم رفته خارج
اینو گفتم که نگید خواهرم جوونه و نباید بره اونور درس بخونه چون کلی ادم جوونتر از خواهرم میشناسم که تو هجده سالگی رفتن خارج و تنهایی درس خوندن
بابای من ادم نترسی هست و اعتقاد و مذهبی هم نیست
بابای من و من خواهرمو ساپورت میکنیم که بره خارج من که پولی ندارم ولی ازش حمایت میکنم هرطور که بلدم ، خواهر من ادم نترسی هست و خیلی شجاعه و پتانسیل اینو داره که بره خارج درس بخونه بابام هم پولشو داره که بفرستتش بره خارج
تنها مشکلی که اینجاست مامانمه، که خیلی میترسه و همش میخواد مانع خواهرم بشه که نره خارج، حالا از فضولی های فامیل فضول و خاله افریته ام نگم براتون
حالا بنظر شما تو این دوره زمونه که خیلیا میرن خارج درس میخونن
الان حق با مامانمه یا خواهرم؟ خواهرم اینجا اگر بمونه نابود میشه خودش همیشه همینو میگه میگه من اینجا بمونم از بین میرم و .......
مامانم هم همش به سروصدا میندازه که بری فلان میکنم فلان
حالا چیکار باید کرد؟ حق با کیه؟