2777
2789

ده تا انگشت مثل هم نیستن

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

فکر نمیکنم آقایونی باشند الان در سایت.

سوالتون ابهاهم داره.

اگه منظورتون اینه که تا چند وقت دلتنگ میشین که باید عرض کنم زیاد. تقریبا فراموش نمیکنیم.

اما اگه منظرتون اینه چقدر بعدش دلتنگی شروع میشه که خوب، اگه دوستش داشته باشیم دختر رو، از همون موقع!

کاربر آقا

سلامفکر نمیکنم آقایونی باشند الان در سایت.سوالتون ابهاهم داره.اگه منظورتون اینه که تا چند وقت دلتنگ ...

من باهاش کات کزدم بنظرت میاد؟ دو هفته اس یا اینکه خودم برم سمتش اگ خودم برم پررو نمیشه؟

پسرا بعد از کات کردن کلا از رابطه خسته میشن، تا یه مدت طولانی از رابطه باهاشون حرف نزنید، مثلا دو سه ...

میشه جدی جواب بدین واقعا نمیدونم چیکار کنم دو هفته اس کات کرزم خیی دلم تنگ شده خودم باهاش کات کردم اونم کاری نکرد جلوموز نگرفت الان پبداش نیست خودم برم سمتش یا اگ دوستم داشت میومد خودش

من باهاش کات کزدم بنظرت میاد؟ دو هفته اس یا اینکه خودم برم سمتش اگ خودم برم پررو نمیشه؟

این سوالا خیلییییی کلیه! مگه اینکه علم غیب داشته باشم بتونم جواب بدم.

اما کلا اینکه میآد یا نه بستگی به پسر داره. اگه واقعا دوست داشته باشه و بخواد، برمیگرده و بسته به اینکه چطوری کات کردین، ممکنه دوباره تلاش کنه. خیلی مهه چطوری کات کردین.

اینکه شما برین جلو یا نه هم باز بستگی به کیفت رابطه و شعور طرف داره و اینکه تو این دو هفته چه اتفاقاتی افتاده.

در کل همه چیز مبهمه و خخودتون بهتر میتونین تصمیم بگیرین. چون شرایط رو بهتر از هر کسی میدونین. به غریزه و ندای درونیتون گوش کنین. اون درست میگه...

کاربر آقا

میشه جدی جواب بدین واقعا نمیدونم چیکار کنم دو هفته اس کات کرزم خیی دلم تنگ شده خودم باهاش کات کردم ا ...

اگه د هفته هیج غلطی نکرده و اقدام نکرده، عجیبه.

باز میگم. معلو نیست چرا کات کردین، کیفیت رابطه چطور بوده و کیفیت کات کردن چطوری بوده. اینا همه مهمه.

در این ساعت از شب هم دیگه نمیتونم بیشتر وقت بزارم، چون باید برم بخوابم و صبح زود بیدار شم!

شبتون بخیر

کاربر آقا

میشه جدی جواب بدین واقعا نمیدونم چیکار کنم دو هفته اس کات کرزم خیی دلم تنگ شده خودم باهاش کات کردم ا ...

نرو سمتش 

خودش بخوادت میاد 

آدم درسته بیاد تو زندگیم پیج ک سهله؛”شمارمم عوض میکنم براش”.

دو هفته اس نیومده امکان داره بیاد؟؟ بنظرتون از اینستا ریموش کنم یا نه

من شمارش سیوه هنوز میبینیم استوری همو ولی ن واکنشی نشون داده ن نشون دادم

آدم درسته بیاد تو زندگیم پیج ک سهله؛”شمارمم عوض میکنم براش”.