2777
2789
عنوان

اینستاگرام شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اگه اینه فقط کلروفرم باید بگیرم دم دماغش.بیش فعاله روزی ۵ ساعت میخوابه اونم نه خواب درست حسابی

اوایل شوهرم رمز میزاشت تا زمزشو نمیگفت محلش نمیزاشتم رابطه هم صفر.. الان اصلا رمزی نمیزاره ندونم حساب کاردستش دادم... بی خیال نباش

پیامتون رو لطفا از تاپیک اخرم حذف کنید

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

لایک پاینشه یعنی هنوز توی اینستاگرام همو فالو دارن اینکه توی خصوصی چت دارن یا نه معلوم نمیکنه؟؟

خوب تهدید کن شوهرت

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
👍👍شوهر من خیلی لجبازهیکساله رمز گذاشته قبلش باز بود گوشیش

عزیزم وقتی رمز گذاشته نمی گذاره شما دست به گوشیش بزنی خوب مشخصه قطعا باکسی ارتباط داره دیگ دنبال چی میگردی شما که بچه داری اخرش مجبوری چ خیانت پیامی چ جنسی ببخشی بمونی ب نظرم ولش کن زندگیتو کن با بچه هات محل اینم نگذار حالا فرض کنه مثلا فهمیدی جنسی هم باهم هستن جز ذره ذره اب شدن خودتو روح روانت هیچکاری ازت برنمیاد

لایک پاینشه یعنی هنوز توی اینستاگرام همو فالو دارن اینکه توی خصوصی چت دارن یا نه معلوم نمیکنه؟؟ خوب ...

ای بابا

خسته شدم همه ش انکار میکنه میگه رابطه ی کاریه البته خدایی شوهرم هوای منو همه جورهه داره آدم محجوبی هم هست ولی میترسم این دختره گولش زده باشه

ای باباخسته شدم همه ش انکار میکنه میگه رابطه ی کاریه البته خدایی شوهرم هوای منو همه جورهه داره آدم م ...

شوهرت کنترل کن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ممنون🙏🌺

من این راههو خیلی سال پیش رفتم برا همین میگم کنجکاوی نکن چون جز آبروریزی قهر صدمه دیدن بچه هات چیزی نداره اگ بچه نداشتی اگ قصد جدی داشتی برا طلاق شاید نظر دیگ میدادم ولی بهترین راه حل همینه نگذار پرده حرمت احترام بینتون دریده بشه چون بعدا درست بشو نیست باهاتم ضد میکنه دیگ ن خرجی میده ن احترامت می گذاره پس بپوش بخر بگرد تا میتونی خرجی بگیر ازشم شماره رمزشو نخواه خودش یرمیگرده خسته میشه از اینکار

من این راههو خیلی سال پیش رفتم برا همین میگم کنجکاوی نکن چون جز آبروریزی قهر صدمه دیدن بچه هات چیزی ...

شوهرت الان خوب شده؟

شوهرم هوامو داره و دوستم داره.خرج میکنه مسافرت میبره و...

شوهرت الان خوب شده؟شوهرم هوامو داره و دوستم داره.خرج میکنه مسافرت میبره و...

اره عزیزم قبلا چند باری پیامکی خیانت کرد ولی کلا بیخیالش شدم نه میپرسیدم کی زنگ زده نه میرفتم سر گوشیش خودش خسته شد هرچی کلافه اشون کنی نتیجه عکس میده وفراری ازخونه زندگی اصلا سعی نکن شوهرتو کنترل کنی یا باهاش دستوری حرف بزنی