2777
2789
عنوان

مامانا بیاید توروخدا

84 بازدید | 12 پست

دخترم تو ۸ ماهه ده روز پیش یه مراسم ختم بود برای فامیل نزدیک شوهرم مجبور شدم برم از اونروز دخترم یکم بد قلق بود الان بدتر شده دیروزم رفتیم پیک نیک از اول تا اخر گریه کرد فقط میگه بغلم کنید راه ببرید گاهی اونم جواب نمیده شبا خواب درست نداره روزام همینطور خیلی خوابش تو این ده روز کم شده دیشب تا صبح یه بند ناله میکردو گریه تا الان الانم بزور تو بغلم خوابوندم اشتهاشم خیلی کم شده نمیدونم چ کنم توروخدا کمک دارم از بین میرم انقدر گریه میکنه ناراجتی اعصاب گرفتم دلمم میسوزه براش😢

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ربطی به ختم نداره حساس نشو...دکتر هلاکویی میگه یکی از بحرانهای بچه ها بحران هشت ماهگیه که بدخواب میشن وتو خواب جیغ میکشن و گریه... طبیعیه با ارامش برخورد کنین باهاش خوب میشه جای نگرانی نیست

یکم نمک واسپند دور سرش بگردون بریز رو اتیش شاید نظر بهش کار کرده

همش اسپند دود میکنم براش تخم مرغ دور سرش چرخوندن انداختم بیرون ولی انگار ن انگار دخترم بامزه ست خیلی تو چشمه دیشب دیگه داشت خودشو تیکه پاره میکرد 

عزیزم ربطی به ختم نداره حساس نشو...دکتر هلاکویی میگه یکی از بحرانهای بچه ها بحران هشت ماهگیه که بدخو ...

صرفا هم نباید تو هشت ماهگی باشه ها از هفت میتونه شروع شه تا نه ده اینا... پسر منم همین بود.

عزیزم ربطی به ختم نداره حساس نشو...دکتر هلاکویی میگه یکی از بحرانهای بچه ها بحران هشت ماهگیه که بدخو ...

عصبی شدم نمیدونم چرا 

ممکنه برای دندونش باشه هنوز هیچ دندونی در نیاورده ؟؟؟

شبا تو خواب گریه ی وحشتناک میکنهبعد چشماش بسته ست از خواب ک بیدارش میکنم گریه اش بند میاد کابوسم میبینه حتی 😢

شبا تو خواب گریه ی وحشتناک میکنهبعد چشماش بسته ست از خواب ک بیدارش میکنم گریه اش بند میاد کابوسم میب ...

از خواب بیدارش نکن اصلاا... بخدا خیلی ازبچه ها اینجورن... نزار گریه ی بچه حال خودتو بد کنه...، اول بچه ی هشت ماهه اون گریه ی خوابش براش خوبه حالا واسه هرچی که هست داره خودشو کامل تخلیه میکنه و اذیت نمیشه...بعدشم اینکه اون توی خواب گریه میکنه حال بدشو نباید تبدیل به واقعیت کنی اصلااا اینجور موقعها بیدارش نکن که اشتباهه... فقط سعی کن خودت اروم باشی عزیزم بخدا میفهمم خیلی سخته ولی باور کن هیچی نیست الکی حساسی 

عزیزم خودت که عصبی باشی بچه بدتر میشه در ضمن ۸ ماهگی همه بچه ها همینن هم دندون در میارن هم درکشون نسبت به اطراف بیشتر میشه پسر من تو این سن هروقت بیرون میرفتیم شبا تا صبح جیغ میزد کم کم بهتر شد تا ۱ سالگی

عشقم پسرم😘😘😘
عزیزم خودت که عصبی باشی بچه بدتر میشه در ضمن ۸ ماهگی همه بچه ها همینن هم دندون در میارن هم درکشون نس ...

وایی چیکار کردی ؟؟ من تو این ده روز پدرم دراومده نمیدونم دیگه چیکار کنم هر جام میریم همه حمله میکنن طرفش اینم شروع میکنه گریه انقدر گریه میکنه تا غش میره