2777
2789
عنوان

عروسی دختر خالمه

102 بازدید | 13 پست

بچه من چند وقت دیگه عروسی دختر خالمه قراره بیایم تهران ارایشگاه خوب میخام که ارایش دخترونه قشنگ برام انجام بده ولی تهران رو اصلا نمیشناسم 

اگه ارایشگاه خوب تهران میشناسید معرفی کنید اگر سمت نیاوران باشه بهتره

این پیجای اینستایی که کارشون خوبه و تمیزه فقط هزینه رو داشته باشی حله

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

میگم همیشه واسه عروسی ها آرایشگاه میرین آرایشتون کنه؟

من پارسال واسه عروسی رفتم آرایشگاه گفتم دخترونه آرایشم کن وایییییی انقد زشتم کرده بود که دو تا دور چشمامو مثل گرگ مشکی کرده بود😂😐

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پیجای اینستایی که کارشون خوبه و تمیزه فقط هزینه رو داشته باشی حله

والا میترسم اعتماد کنم نمونه کارا خوبشونو میزارن میخام یکی که رفته تجربه داره معرفی کنی 

میگم همیشه واسه عروسی ها آرایشگاه میرین آرایشتون کنه؟من پارسال واسه عروسی رفتم آرایشگاه گفتم دخترونه ...

نه اصلا ارایشگاه نمیرم حقیقتا زیاد عروسی دعوت نمیشیم ، 

وای نگووووو من خیلی میترسم که بد درستم کنن 

من سر عروسی دختر خاله قبلیم که ۷ سال پیش بود انقدرررررر زشتم کرده بودن هم ارایشم هم مدل موهام میخام این دفعه دیگه خوشگل باشم جلو فامیل 🤣

دعا کنید ارایشگاه خوب درستم کنه دیگه این دفعه اگه زشت بشم فامیل فک میکنن خودم زشتم🤣

والا میترسم اعتماد کنم نمونه کارا خوبشونو میزارن میخام یکی که رفته تجربه داره معرفی کنی

آره درک میکنم عزیزم درست میگی

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

والا منم همیشه همینم تازه آرایشگاه خوب هم میرمااا

عی قشنگ آرایش نمیکنن بنظرم 😂😕

همون خودت خودتو آرایش کنی بنفعته

بعدم کلی پول میگیرن کار خوب تحویل نمیدن 

مگه اینکه بری پیش ی میکاپ آرتیست فوق حرفه ایی 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

میگم همیشه واسه عروسی ها آرایشگاه میرین آرایشتون کنه؟من پارسال واسه عروسی رفتم آرایشگاه گفتم دخترونه ...

واییی منم عروسی دخترخالم رفتم گفتم دخترونه بکن 

یعنی چشمام عجیب شده بود 

وایی حالا ببین تو فیلم چجوری افتادم 

داییم می‌گفت شبیه جن شده بودی😐🤣

نه اصلا ارایشگاه نمیرم حقیقتا زیاد عروسی دعوت نمیشیم ، وای نگووووو من خیلی میترسم که بد درستم کنن من ...

خخخخخ😂

منو انقد بد درست کرده بود خودم خجالت می‌کشیدم 

بعد اومدم خونه خواستم پاکش کنم آرایشمو مامانم نذاشت 😂

اگه پولش برات مهم نیست برو پیش ی میکاپ آرتیست معروف و حرفه ایی 

این معمولیا زشت درستت میکنن 

واییی منم عروسی دخترخالم رفتم گفتم دخترونه بکن یعنی چشمام عجیب شده بود وایی حالا ببین تو فیلم چجوری ...

وایییییییی خخخ دهنت سرویس 🤣🤣🤣🤣

عی آره منم همینجوری درست کرده بودن خیلی خجالت کشیدم 

ی مژه مصنوعی برام گذاشته بود پلاستیکی بعد همینجوری تیزززز صاف وایستاده بود نه ی حالتی داشت نه فر بود دور چشما مشکی 

خیلی زشت شدم هنوز غصه میخورم 😂🤦🏻‍♀️

وایییییییی خخخ دهنت سرویس 🤣🤣🤣🤣عی آره منم همینجوری درست کرده بودن خیلی خجالت کشیدم ی مژه مصنوعی ب ...

وایی مژه رو نگم برات نصفش بالا بود نصفش پایین 

دیگه بعد حنابندون اینجوری کردم برا عروسی خودم آرایش کردم خیلی بهتر شد 

اینهمه پول بدیم اخرش شبیه بلانسبت عن بشی🤣🤣🤣

وایی مژه رو نگم برات نصفش بالا بود نصفش پایین دیگه بعد حنابندون اینجوری کردم برا عروسی خودم آرایش کر ...

وایییییییی آره دقیقا 

منم پشت دستمو داغ کردم دیگه از این کارا نکنم 😂

مامانم انقد دعوام کررررد🤦🏻‍♀️😂

میگم پس اینا که تو عروسی آرایش آرایشگاه رو دارم ولی خوشگل چجوریع😂 ما شانس نداریم یا اینا جای خوب میرن