بچه ها یه دختر ۲۰ ساله بره تا شهریار از تهران با اسنپ خطرناکه ؟
میخوام با دوستم بریم مشهد از اونجا کلی وسیله همراهم هست با مترو اینا میشه رفت ؟
یا اتوبوس ؟ چه جوریع🥲
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
نه عزیزم خطری نداره فقط اطلاعات ماشین واسه یکی بفرست و اینکه اگه بخاطر کمیسیون گفت لغو کن نکن
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه مشکلی نداره تازه با دوستت هستی مشکلی نداره فقط شماره پلاک ماشین رو چک کن صدقه بده و آیه الکرسی ه ...
نه تنهام میخوام برم پیش دوسم😭
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
خطر احتمالش کمه ولی مراقب باش و مشخصات راننده و ماشین رو حتما به یکی بده و اصلاااا توی ماشین نخواب
خیلی میترسم وگرنه با اتوبوس و مترو میرفتم چون اساس دارم میخوام برم مشهد نمیتونم با اتوبوس یه ساک بزرگ همراه ام هست
ایرادی نداره پوششت رو مناسبتر انتخاب کن با راننده صحبت نکن و لوکیشن و مشخصات ماشین و راننده رو برای یکی از نزدیکان بفرست و لغو سفر نزن آیه الکرسی ایناهم بخون نهایت اگه بازم میترسی با یکی برو اونطرف با مترو برگرده
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!