2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زده به مادرم

423 بازدید | 34 پست

منو وشوهرم با هم دعوا کرده بودیم اصلا هم ربطی به خانواده ها نداشت  بعد این خودش رو زده به مریضی میگه من اینجا تنهام و فلان تو خونه بابات داره بهت خوش میگذره  از این حرفا ی خاله زنکی  بعد زنگ زده به مادرم که یا دخترت صحبت کن منو اذیت میکنه  کلا البته من خونه خودمون هم بودم دعوا مون میشد زنگ میزد به باباش که ما دعوامون شده  بیا فلانی رو نصیحت کن باز من باید به نصیحت های باباش کوش میدادم الانم مطمئن هستم زنگ زدهبرای باباش  خانوادش گفتن این که الان اونجاست به مادرش بگو  خیلی بچه ست شوهرم خودش هنوز نمیتونه مشکلات رو حل کنه وابسته پدرو مادرش هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکبار نشد پدر ومادرش بگن خوب مشکل خودتون هست حل کنید خودتون  هر بار باباش فاز نصیحت بر میداره منم خوشم نمیاد یکبار که دعوامون شده بود گفت با بابام صحبت کن منم دیگه صحبت نکردم خیلی پسرشون رو لوس کردن حالا خوبه من حامله ام باید ناز داشته باشم شوهرم بیشتر از من ناز داره

ببرش روانشناس تا بهش حالی کنه مسائل داخل خونه باید تو خونه بمونه و خودت هم نباید می‌رفتی اگه قرار بر ...

من چون باردارم اومدم خونه مامانم اینا  شرایط زابمان تو شهر که زندگی میکردم رو نداشتم

من چون باردارم اومدم خونه مامانم اینا شرایط زابمان تو شهر که زندگی میکردم رو نداشتم

الان همه شهرها زایشگاه داره 😐بعدم اگه شهرتون دور نیست میتونی روزا آخر بری خوب کلا اینکه کرد رو تو خونه مدت طولانی بزاری درست نیست اون عادت می‌کنه به نبودت

اگه مثلا ی کار کرد که ناراحت شدی زنگ بزن خانوادش مطمن باش تکرار نمیکنه من امتحان کردم

خانوادش ادمای بیشعوری هستن مثل خودش  من زنگ بزنم میگن با پسرمون تو شهر قریب چکار کردی اینم خودش رو به موش مردگی میزنی

خانوادش ادمای بیشعوری هستن مثل خودش من زنگ بزنم میگن با پسرمون تو شهر قریب چکار کردی اینم خودش رو ب ...

قطع رابطه کن باهاشون وسلام آرام باش بهترین کاره من اعصابم ذیگه کارای مادرشوهرم رو نکشید یهو زدم به سیم آخر 

الان همه شهرها زایشگاه داره 😐بعدم اگه شهرتون دور نیست میتونی روزا آخر بری خوب کلا اینکه کرد رو تو خ ...

شما از شرایط بیمارستان اینجا خبر نداری عزیزم  بعدم شرایط خودمون رو خودمون بهتر میدونیم خودش اصرار داشت که من برم  چون  کسی نمیتونست بیاد شهر خودمون کمکم