2777
2789

خیلی ذهنم درگیر شدهههه 

ما سنتی آشنا شدیم از طریق معرف که داییم بود 

دو سه روز مادرامون حرف زدن و اطلاعات دادن از من و اون آقا و ... دو شب پیش خانوم چند تا عکس از پسرش فرستاد و پدر مادر من خیلی نپسندیدن اما من خوشم اومد و گفتم اجازه بدین قرار حضوریم داشته باشیم یک بار بعد تصمیم بگیرم

خلاصه مادرم دو سه ساعت بعد از اینکه عکسای ایشونو دیدیم یه عکس از من فرستاد چون مادر ایشون درخواست کرده بود 

مادرش در جواب پیام داد که (دخترتون خیلی زیبا و باکمالات هستن بسیار عالی 🌸🌸💋💋) 

ولی بعد از این هیچ حرف دیگه‌ای نزده از دو شب پیش تا الان 

خیلیم مذهبین اونا بقیه عروساش همه حجاب کامل دارن از کادرم پرسید حجاب دختر شما در چه حده ؟ مادرم گفت معمولیه و توی عکسمم یه شال عادی رو سرم بود و موهامم معلوم بود 

چون نمیخوام خود واقعیمو قایم کنم و عکس محجبه کامل ندادم

به نظرتون چرا ؟؟؟🧐

تو مرحله ی فکر کردن هستند

آخه یعنی دو روز داره فکر میکنه ؟ پدر مادر من که نپسندیده بودن به اصرار من فرصت دادن الان دیگه فکر نکنم اصلا فرصت بدن چون میگن رفتار زشتی داشتن اونا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400623592]آخه یعنی دو روز داره فکر میکنه ؟ پدر مادر من که نپسندیده بودن به اصرار من فرصت دادن الان دیگه فکر نک ...[/QUOT

خواستگاری سنتی همین به خاطر همین منم دوست ندارم هر مرحلش یعنی تصمیم گیری کل اعضای خانواده که تا به نتیجه برسند دختر پسر شده ، ان شاءالله که خدا هر چی صلاح بدونه برات اتفاق بیفته 

[QUOTE=400623592]آخه یعنی دو روز داره فکر میکنه ؟ پدر مادر من که نپسندیده بودن به اصرار من فرصت دادن ...

آره اتفاقا اطرافیانمم تجربه‌های مشابه به منو تعریف میکنن فهمیدم خواستگار سنتی به درد نمیخوره 😑 همونایی که پسره از خودم خوشش میاد و قصد ازدواج داره خیلی بهتره

آره اتفاقا اطرافیانمم تجربه‌های مشابه به منو تعریف میکنن فهمیدم خواستگار سنتی به درد نمیخوره 😑 همون ...

موافقم ، میدونی چرا تو سنتی خانواده پسر رو قانع می کنند به این دلیل به این دلیل دختر خوبیه ازدواج کن ولی تو مدرن پسر جلوی کل خانواده وایمیسته با دلیل از دختر مورد علاقش صحبت می کنه و خانواده رو راضی می کنه 

من خودم طرفدار ازدواج سنتی م ولی نه اینجوری، ازدواجم اینجوری بود که شوهرم منو محل کارم دید، خوشش اومد رفت تحقیق و آدرس و شماره بابام رو پیدا کرد و اومدن خواستگاری،اینجوری عکس دادن و عکس گرفتن درست نیست که، مگه پسرشون پا نداره خودش بلند شه بیاد تو رو ببینه 😐

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

موافقم ، میدونی چرا تو سنتی خانواده پسر رو قانع می کنند به این دلیل به این دلیل دختر خوبیه ازدواج کن ...

دقیقا همینطوره حالا من اکثر مشاجره و جدایی هایی هم که دیدم به شخصه توی ازدواج‌های سنتی بوده 

من تا حالا خواستگار سنتی نداشتم این اولین بار بود که حسابیم شوکه شدم

همیشه آقا به خودم ابراز علاقه میکرده منم به خانواده اطلاع میدم که این آقا با این نشونی از من اجازه خواستگاری خواسته و این موردا اتفاقا خیلییی پیگیر و واقعی‌ترم بودن 

من خودم طرفدار ازدواج سنتی م ولی نه اینجوری، ازدواجم اینجوری بود که شوهرم منو محل کارم دید، خوشش اوم ...

انشاالله خوشبخت باشین♥️♥️

من تا حالا خواستگار سنتی نداشتم این اولین بار بود که حسابیم شوکه شدم

همیشه آقا به خودم ابراز علاقه میکرده منم به خانواده اطلاع میدم که این آقا با این نشونی از من اجازه خواستگاری خواسته و این موردا اتفاقا خیلییی پیگیر و واقعی‌ترم بودن

انشاالله خوشبخت باشین♥️♥️من تا حالا خواستگار سنتی نداشتم این اولین بار بود که حسابیم شوکه شدم همیشه ...

پس اینا رو بیخیال شو ولش کن، احتمالا بخاطر نوع پوشش دودل شدن،انشالله کسی که مناسبته سر راهت قرار بگیره ازدواج سنتی فقط ینی با طرف قبل ازدواج دوست نباشی همین، اینا با این طرز خواستگاری کردن شون آبروی ازدواج سنتی رو بردن کلا شکل و تعریف شو عوض کردن، انگار تو عهد بوق زندگیمیکنن 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

دقیقا همینطوره حالا من اکثر مشاجره و جدایی هایی هم که دیدم به شخصه توی ازدواج‌های سنتی بوده من تا حا ...

فدایی سرت، اینم یه تجربه بود برات هر دختری یه تجربه ی این جوری داره 

اشتباه کردی عکس دادی

آره والا ناراحتم 

من که پدر مادرم از اول گفتن نه من گفتم یه فرصت بدیم دیگه خانواده اونا هم فوق مذهبی بودن و عکسم خواستن منم یدونه دادم با حجاب معمولی فقط یه شال داشتم 

الان میگم شاید حجابمو دیدن اینجوری دو روزه سکوت کردن 

این مهم نیست من ناراحت غرور خودمم