بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منکه کلی از تاپیکا نمیرم بعضیا هم انگار از تیمارستان در رفتن فقط میخوان رود دعوا راه بندازن عقده ایا😐
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی میشینم بخاطر بیحسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞
وای دقیقا یکی تاپیک زده بود به یاد درگذشته های سایت یعنی قلبم میگرفت بازش می کردم
آره منم دیدم
روز اول که زایمان کرده بودم دیدمش
ینی انقددددد گریه کردم که خدا میدونه
ینی چی آخه بعد جالب اینه علت مرگشون هم نوشته بود
بعضیا مریضن واقعا دوست دارن غم و غصه رو بین همه تقسیم کنن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی میشینم بخاطر بیحسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞
من اصلا تو تاپیک نرفتم چون میدونستم قلبم درد میگیره از ناراحتی
خوب کردی
من که خیلی وقته اینجام واقعا دیگه یاد گرفتم دهن به دهن نشم با خیلیا
کلا بعضیا سرباز تاریکی هستن دوست دارن بدبختی و انرژی منفی رو تو دنیا پخش کنن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40