2777
2789
عنوان

چله گرفتن

42 بازدید | 4 پست

خانما بیایید ۴۰ نفر بشیم چله سوره فیل بگیریم واسه نابودی کسی ک باهامون دشمنی داره 

به این صورت هست ک تا۴۰ روز باید روزی ۳ مرتبه سوره فیل رو بخونیم ‌وقت زیادی ازمون نمیگیره 

کسی هست؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

چله گرفتن واسه نابودی کسی  کار درستی نیس

حتما فک کردی چون داری قرآن میخونی آدم خوبیم هستی😏😒

مث همونایی هستی ک میرن واسه نابودی زندگی مردم دعا میگیرن بعد فک میکنن چون دعا کلماتش عربیه کارشون درسته 

چله گرفتن واسه نابودی کسی کار درستی نیسحتما فک کردی چون داری قرآن میخونی آدم خوبیم هستی😏😒مث همونا ...

میشه لطفا بری بیرون 

من نه اهل قرآن و نمازم نه چیزی ولی اون شخص داره زندگی و آبروی منو نابود میکنه 

وقتی از چیزی خبرنداری اظهار نظرنکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارهارو با زندگی مردم میکنین بعد میگین خدایا مگ من چ گناهی کردم فلان مشکل توی زندگیم هس

کارمای کارهای خودتونه

دو فردای دیگ مشکل توی زندگیت افتاد بدبخت شدی یا این روز ها بیوفت نگو خدایا مگ من چیکار کردم

این کارهارو با زندگی مردم میکنین بعد میگین خدایا مگ من چ گناهی کردم فلان مشکل توی زندگیم هسکارمای کا ...

برو بیرون لطفا