یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظر خودم بیشترش برمیگرده به اینکه نمیتونن کیفیت رابطه شون رو حفظ کنن و ارتقا بدن؛ غرور و ناآگاهی ار اینکه با مشکلات چیکار کنی، خیلی هام به چشم مسابقه بهش نگاه میکنن به قول یکی تو اینستاگرام بعضی وقتا باید تو ببازی تا رابطه ببره.
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮
اره من خودم مودی هستم به شدت و شده رابطه عمیق رو تو چند ثانیه برا همیشه به فنا بدم من یکیشونم و دست ...
واقا نمیشه کلی خاطره رو ول کرد بری با یکی دیگه شبیهشو بسازی اصلا نمیتونم درک کنم آخه با یه نفر بودن چه رفیق چه عشق به نظرم تا آخرش خیلی شیکه تا همش بگردی دنبال یه آدم دیگه 🫠
و اینکه آره بعد چند سال اکثرا طلاق عاطفی میگیرن و شرایط مثل اون اولا نیست
نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹
متاسفانه قوانین این کشور نمیزاره من رشته ی مورد علاقم رو ادامه بدم تا پیشرفت کنم،همین کوتاه کاری باعث شده فرار مغزها آنقدر زیاد بشه،مثلا من الان چرا نباید مربی شنای بانوان باشم؟
واقا نمیشه کلی خاطره رو ول کرد بری با یکی دیگه شبیهشو بسازی اصلا نمیتونم درک کنم آخه با یه نفر بودن ...
من نمیتونم مودیم حالم همینه و توانایی از اول خاطره ساختن با یکی دیگه رو دارم ولی خب در کنار همه اینا ویژگی های اخلاقی خوب هم دارم بازم بی فایدس کلا شبیه گاو نه من شیرده هستم🥲🥲