2777
2789

همش نگید کارامون به خودمون مریوطه.این ادمم که مبخوام بگم ریاد میگفت به خودم مربوطه شمارو کاری ندارم

یکی از فامیلای ما به همسرش خیانت کرد بعد هم با اونی که به شوهرش خیانت کرده بود رو کشت و آبروی بقیه هم برد با این کاراش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار ب موضوع شما ندارم ولی شخصا اصلا از پایه اساس با این کلمه ابرو مشکل دارم ! ابرو ینی اسارت تو ...

نه ببین یه سری چیزا واقعا سلیقه ای ابرو نیست 

ولی یه سری کارا خیلی بده بخدا 

نه شوهره فهمید خیانت کرده اسلحع بهش داد گفت پسره رو بکش زنه هم کشتش

زنه چه مشنگی بوده شوهر از اون مشنگ تر 

حالا شوهره زنه رو میکشت 

یا زنه شوهر رو میکشت می رفت با معشوقش طبیعی تر بود که

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

زنه چه مشنگی بوده شوهر از اون مشنگ تر حالا شوهره زنه رو میکشت یا زنه شوهر رو میکشت می رفت با معشوقش ...

دقیقا😐😐😐😐😐

کاری کردن احمقانهههههه.البته زنه از مرده نترس تر بود و ازش بر میومد اما مرده نه

زنه خیانت کرد همسرش فعمید بهش اسلحه داد گفت پسره رو بکش زنه هم این کارو کرد

اوو چ خری بود باید میزد زنه رومیکشت با دوس پسره رو اون دنیا برن خراب بازی هرزه ها

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
اوو چ خری بود باید میزد زنه رومیکشت با دوس پسره رو اون دنیا برن خراب بازی هرزه ها

پسره مرد زنه هم افتاد زندان.شوهره هم طلاقش داد و تمام😐😐😐😐😐😐

خودشون رو انداخت جون خودشون و کشید کنار 

پسره مرد زنه هم افتاد زندان.شوهره هم طلاقش داد و تمام😐😐😐😐😐😐خودشون رو انداخت جون خودشون و کشید ...

خب پس عالیهههه بهترین کار کرد دمشم گرم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
پسره مرد زنه هم افتاد زندان.شوهره هم طلاقش داد و تمام😐😐😐😐😐😐خودشون رو انداخت جون خودشون و کشید ...

البته از این نظر  خوبه هردو به سزای عملشون رسیدن 

عقلی کرده مَرده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀