2777
2789
عنوان

باکره نبودن در عقد و طلاق

374 بازدید | 20 پست

سنم کمه 

میترسم 

از خانوادم خجالت میکشم

اگه بفهمن چی

شنیدم تو شناسنامه اسمش میمونه

و همه میفهمن 

حالم خیلی بده در این صورت ازدواج مجدد هم نمیتونم بکنم

چرا میخوای طلاق بگیری دلایلت چی هستن عزیزم

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط اگه بخوای شناسنامه رو عوض کنی اسمش میمونه 

لازم نیست شناسنامتو عوض کنی که بخوای اسمشو پاک کنی. این همه دردسر بکشی

بعدشم شوهر رسمیت بوده پس برای ازدواج بعدیت مشکلی پیش نمیاد 

منظورت نفهمیدم یعنی مجردی با دوس پسرت این اتفاق افتاده ،یاعقدی هستی میخای طلاق بگیری،به هرحال ربطی به شناسنامه نداره وثبت نمیشه

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

همو دوست نداریمدوسش داشتم تموم تلاشمو کردم بی فایدس حرف زدن ک بلد نیسدوسمم نداره

پس اگ نمیخواستت‌ چرا باهات نزدیکی کرد تا آنقدر تحت فشار قرار بگیری🥲

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

اولاش خیلی باهام خوب بودباورت میشه ی سال استفادشو ازم کرد...

شاید بشه رابطه‌تون رو درست کرد عزیزم